Selline mure siis siin, et soetasin pulga Kingston Data Traveler 16 gb kuid üle 5 gb faili ei saa kopida pulgale kuid kui väiksemaid faile panna siis saab ikka pulga ilusti ääreni täis toppida ? Miles võib viga olla ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mure mälupulgaga
Collapse
X
-
Vs: Mure mälupulgaga
Nii tegelesin asjaga ja mis siis ikka sain asja ilusti toimima kõik on OK siis sellinne käik võtad My Computeri lahti parem klõpsuga Sealt Maneg, ning siis Disk Management. ning siis näitab ära mis teil seal on ja töötab mis kettad leiab. Allpoole on tehtud siis lahterdus kus on töötavad kettad Sinised ehk siis Primary Partition. ja Mustaga märgitud Unallocated ( minu mälu pulk oli siis mustaga märgitud) ning tegin parem klõpsu sellele ning sealt valisin NEW VOLUME ja kõik toimib nüüd teen formati nii kuidas õieti peab Managmendi kaudu ja korras kõik. Kui on abi vaja siis kirjutage aitan meeleldi
Comment
-
Vs: Mure mälupulgaga
aga enamus arvutid millega ma kokku puutun on Windows 7 ja ma arrvan, et pole probleeme ning see ongi enamjaolt enda tarbeks, pulk kui kellegi teise kasutada. Ja siiani katsetatud vistaga ning printeriga mis otse pulgalt prindib pole probleeme
Ja kui samas ei ava mõni teine arvuti võid ka managist võtta ja teha Disk Managemendist teha parema klõpsuga pulgale Change Drive Letter and Paths. Ning avab ta kui kõvaketta osana ning saad oma andmed ikka kätte. Pärast lihtsalt disabled sama asja
Comment
Comment