Probleem tekkis siis plaadile kõrvetamisel.Kui olin plaadi jaoks failid välja valinud ja programm(NERO) nõudis tooriku sisestamist.Kuid kui lasin plaadi sisse ei juhtunud enam midagi,jäi lihtsalt ootama.Kui proovisin teist toorikut siis tegi plaadi valmis.Pärast kui tahtsin proovida kas kõrvetus õnnestus ei lugenud plaati välja.Kuid proovides teise plaadiseadmega oli plaat korras ja kõik toimis.Seade ise on sellise nimega TSST corp CDW/DVD SH-M522C.Vanust asjal umbes 5 aastat.Ise kahtlustan,et on laser tolmune.Muud ei oska midagi arvata.Tänud vastajatele juba ette.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
CD DVD seade tõrgub
Collapse
X
-
Vs: CD DVD seade tõrgub
Mis toorikud olid?
5 aastat on keskpärasele kirjutajale raugaiga. Antud isendit ei oska kommenteerida... Mu tunduvalt uuem Asus tekitab ridamisi nääriehteid. Toorikust oleneb ka palju muidugi.
Nero muidu ilus programm, aga ise kasutan viimasel ajal eranditult ImgBurn-i. Muidu pole vist vahet, aga kuulduste ja oma kogemuste põhjal ei saa Nero DL toorikutega üldse hakkama...
-
Kui paadimängija korralikke plaate välja loeb kenasti, siis ajamid ja liugteed ja tolmusus pole ehk üle kriitilise staadiumi veel.
Kui OP süsteem ise töötab laitmatult, ehk on Nero vähe hapuks läinud, või CD/DVD draiver ise. Kui prooviks vahelduseks mõnda teist, näiteks AVS-ga kõrvetamist.
Free-CODECS.COM, or just CODECS.COM - Download the latest codecs and tools, for free - daily updated!
Download AVS Disc Creator 6.3.4 : Install the AVS Disc Creator to your computer and you will easily burn CDs, DVDs, Blu-rays and ISO files
Su antiviirus pole ehk selle progega rahul, aga mis teha kui seal on mutantexe sees mis on kõvem sõna kui antiviiruste endi osa
Ma ise olen kasutanud AVS-ist tulenevaid erinevaid versioone juba viimased 8 rahulolevat aastat. Sinu enda soov ja asi mida näpid, ning kas soovid muuta tasuliseks versiooniks või ei
NB: AVS ei kannata kiiret kamandamist, muidu teeb kõik ok. Tal peaks olema ka menüüs koht kinnituse "linnukesele" (kontrollib plaadi peale kõrvetamist), see võtab aga parasjagu aega, kui ajapuudust pole võid lasta plaadid kohe üle kontrollida peale kõrvetust (kus võrreldakse seda mis ette anti ja seda mida õnnestub plaadilt lugeda kbit haaval)viimati muutis kasutaja erku; 13 m 2010, 20:13.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Tegemist oli mingite odavate toorikutega. "OMEGA" vist.Tavaliselt kasutangi suht odavaid toorikuid.Võib öelda,et jõuluehteid on rohkem oma rumalusest tulnud kui proge pärast.Tarkade klubiga kaasas olnud dvd-ga polnud ka mingeid probleeme,luges välja väga ilusti.Nii,et kus see anomaalia on.Ehk oligi asi lihtsalt odavates toorikutes.
Comment
-
Esmalt postitatud av2 poolt Vaata postitustTegemist oli mingite odavate toorikutega. "OMEGA" vist.
Igaks juhuks tellisin uue kirjutaja ka ära...
Comment
Comment