Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeri kohaldamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printeri kohaldamine

Tere
    Olex soov panna printer printima vertikaalset kirja ( nimelt pärgadel kasutatavale lindile ). Lint on lai ainult 100mm . Kas on kedagi kes sooviks mind selle ülessande lahendamisel aidata ? Olex väga tänulik.

Vs: Printeri kohaldamine

Printer olemas? Milline?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

On selline võimalus:

85-93 sai printeritele korduvalt fonte tehtud.
      Kui teha 90 kraadi pööratud tähed saaks nii trükkida.

Kõige lihtsam oleks muidugi võtta PostScript printer ja lisada driverisse tähe pööramise käsurida.
      Või trükkida tekst faili ja lasta hiljem väiksel programmil modifitseerida ning siis trükkida
      See on üsna lihtne. Aastaid trükkisid kirjastused analoogilise parandusega peegelpilti.

Kui lisada suuruse muutmine, saab algul A4 paberil kontrollia ja siis õigesse mõõtu viia.
      (kogu PostScripti on vektor ja kasutab ka vektorfonte.)

Comment

Sai istikute silte matriksprinteriga trükitud.
        Kasutasin Windows98 -t kuna XP-le ei õnnestunud selgeks teha, et paberi kõrguseks on 1 toll ja sisendi tüüp on "tractor".
        Samuti peaks saama lindile trükkida, tehes printerile ja arvutile selges, et lehe kõrguseks lindi laius ja laiuseks soovitud lindi pikkus ning et paberi orientatsioon on landskeip. W98 all töötab Open office ilusasti ja sobiva arvuti saab vanaraua hinnaga.
        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Kui sa teksti kirjutaxid ja teeksid sellest pildifaili, või siis kohe nt. paintis kirjutaksid valmis, siis võimalus seda ju kallutada ja pöörata, tehes valmis õige image faili nagu vaja, prindi image kohe välja või siis inputi->image mingis textiredaktoris mida kasutada ja prindi välja.

Comment

Kõige muuga saaks nagu hakkama aga igal pool tekkib see takistus et ei taha ükski programm lasta kirjutada mul teksti pikkusega a`20 tähemärki kuskil 75 - 90 cm pikkusele lindile. Tavalised printerite draiverid ju tunnistavad mõõtu A4. Selles ongi mure, et kuidas saaksin lindile vertikaalselt selle kõik trükkida .

Comment

Esmalt postitatud xaiti poolt Vaata postitust
              Tavalised printerite draiverid ju tunnistavad mõõtu A4
              Kordan küsimust: MILLISEST PRINTERIST ME RÄÄGIME?
              Minu jaoks on "tavaline printer" HP Photosmart C5280 ja ma saan talle ette anda oma paberi formaadi: laius 76-215 mm ja pikkus 127-762 mm. Seega formaat 10x76 cm on selle tavalise printeriga tehtav.
              viimati muutis kasutaja vasaraonu; 27 m 2010, 15:33. Põhjus: täiendus
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mina saan oma mitte just väga tavalisele printerile (Epson stylus photo 1400)
                anda paberi mõõduks: laius 89 - 329 mm ja pikkus 89 - 1117 mm.
                Enamuses XP-ga kaasatulevatest printerite draiveritest ja sättetest on paberi mõõt custom eemaldatud.
                Windows 98 all aga sai samade (tavaliste) printeritega paberi mõõtu ise määrata.
                Kunagi sai isegi paberi pikkuseks päris mitu meetrit antud.
                Äkki Linuxi all on see praegugi võimalik?

Comment

Konkreetse printeri margist oleks jah vägapalju abi.
                  Äkki oskab sinu printer PS keelt?
                  Siis saaks kasutada mõnda targemat printeri draiverit.
                  Ja kui muidu ligi ei lase siis prindid alguses faili ja pärast
                  copy fail.ps > lpt1

Comment

Esmalt postitatud xaiti poolt Vaata postitust
                    ei taha ükski programm lasta kirjutada mul teksti pikkusega a`20 tähemärki kuskil 75 - 90 cm pikkusele lindile
                    Enamus programme kohandavad end printeri poolt pakutavate paberi mõõtudega. Kui printer rohkem ei võimalda, siis ka ekraanil rohkem ka ei saa. Mõne programmi puhul tekstiaken võimaldab suvalise pikkusega teksti, printimise korral tehakse kas wrap või lõigatakse tekst lühemaks.
                    UltraEdit 10cm x 3.3m näide, ilmselt midagi sellist soovid: http://www.upload.ee/files/492301/Edit.pdf.html

Comment

MS kirjutab nii:
                      Learn with interactive lessons and technical documentation, earn professional development hours and certifications, and connect with the community.

Comment

Kuidas seda "reas teksti" siis vaja oli kas

123456789

või
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        6
                        7
                        8
                        9
                        0
                        Kujul
                        Kui pikk on rida? cm?

Comment

Ei ole veel printerit välja valinud , sest ei taha umbropsu hakkata katsetama. Tean seda ,et printer peab olema tindiprinter( laserist ei lähe lihtsalt plastik lint tervelt läbi , peaks ära sulama). Teksti on vaja lindile mis printerist läbi läheb ikka vertikaalselt mitte horisontaalselt ( jutt käib matuse lindile peale prinimisest , kas siis tõesti keegi pole ühtegi pärga näinud kus kus on lindil pea mälestus tekst ) . Mõtte on ju selles et leida moodus kus see tekst lindil oleks alati vastava kvaliteediga ja korralik.

Comment

Täpselt nii nagu A.S sellest aru sai . Vot nii ongi mul seda teksti lindi peale vaja

Comment

Kas linditootja pole määranud, mis printeriga printima peaks? Üldiselt kasutatakse maatriksprinterit igasugu välitingimustesse mõeldud etikettidele.

Comment

Working...
                              X