Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

delli wifi(broadcom) adapteriga probleemid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

delli wifi(broadcom) adapteriga probleemid

Tere!
    Tegemist Inspiron 1520 juustuga, millel on broadcom wifi adapter. Imelikud asjad hakkasid juhtuma peale pooleteise aastast kasutust. Nimelt mingi aega wifis olles tuleb mulle teade: Limited connectivity. Ja enam netiühendust pole! Ka ei tööta enam küljepeal olev nupp millega sisse/välja lülitada. Device manageris on olemas VEEL küll. Kui hakkasin abinõusid proovima:
    1) enable/ disable device manageris adapter. disable ära teha kaob sootux see tont sealt nimekirjast ja ka ilmub rist ühenduste peale. ühesõnaga asi kaob arvutist täiesti ära!
    2) kui ühendan muude võrku viskab BSOD: DRIVER_IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL. Netist otsides otseselt wifi driveri kohta selle teatega ma mingit asjalikku nõuannet ei leidnud.
    3) kuna aga adapter on broadcomi nime all siis delli enda veebi kui ka cd pealt installeeritavad driveritega ei juhtu midagi... nad ka teise nimega DEL WIFI 13xx midagi... Kui ma aga tõmbasin netist endale HP kodukalt sama adapteri jaox driveri tuli adapter tagasi arvutisse :S? saab jälle mõnda aega olla wifis kuni jälle ära kaob
    4) ainuke efektiivne asi on kui teha hibernate või shut down siis saab jälle mõnda aega olla, kuigi ajad kuni uus limited connectivity ilmub varieeruvad päevast kuni poole tunnini.
    5)olen kuulnud hotfixist, aga ei leidnud adekvaatset softi selle proble jaox
    6)netist on ka teistel sama jama olnud aga peale driveri reinstallimist tunduvad probleemid lahendatud olevat
    7) kontrollisin ka seest, adapter tundus korras ja paigal ja ühendatud olevat
    9) roll back - ei aita
    10) system restore - saab jälle netis olla kuni uus limited connectivity tuleb
    11) kõik see algas kui peal oli vista, panin win 7 et äkki juhtub mingi ime, aga ei troubleshoot ka muud midagi adekvaatset ei ütle kui et plug a cable ja et osta uus adapter.
    12) win 7 installis driverid automaatselt mille nüüd device manageri all adapter DELL WIFI 13xx miskit nime all.
    13) tegin uuesti samu asju mida eelnevalt nimetasin ja miski ei aita ja reinstall ega miski ei aita...
    NÕIARING. mida teha? olen juba palju aega kulutanud ja ei saa jagu.... kas siis usb wifi adapter tulex hoopiski hankida, sest ei usu et riistvaraliselt miskit mäda?

Vs: delli wifi(broadcom) adapteriga probleemid

Esmalt postitatud A-rap poolt Vaata postitust
    NÕIARING. mida teha? olen juba palju aega kulutanud ja ei saa jagu.... kas siis usb wifi adapter tulex hoopiski hankida, sest ei usu et riistvaraliselt miskit mäda?
    Proovi mõne teise adapteriga. Siis saab targemaks. Kas see limited connectivity ilmumine võib olla seotud adapteri temperatuuri tõusuga töö käigus? Tasub proovida ka mõne http://www.livecdlist.com/ plaadiga.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Working...
    X