teie juhtmed pevad ikka päris lühikesed olema et sellise toreda tekti peale kokku jooksevad..... >
ex ma siis klaarin ära selle teile arusaadavaks textix
:-* :-*
PROBLEEEEEM ON SELLLEEEES:::
Minu LiteOn CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) ei tööta korralikult.
Kui ühendada CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaabli külge jookseb BIOS(Basic Input/Output System) kokku...
Ei lähe sellest osast edasi kus BIOS(Basic Input/Output System) hakkab IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaablite küljes olevaid väisseadmeid tuvastama.
Ütleb "Detecting IDE drives" ja ei midagi muud, jookseb kinni.
Kui panna tööle Microsoft XP Professional(Registrated Trademark of Microsoft Corporation), ja alles siis IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaabli külge ühendada CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) ja tuvastada see, hakkab ta tööle, saab kirjutada jne.
Milles on asi???
ex ma siis klaarin ära selle teile arusaadavaks textix
:-* :-*
PROBLEEEEEM ON SELLLEEEES:::
Minu LiteOn CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) ei tööta korralikult.
Kui ühendada CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaabli külge jookseb BIOS(Basic Input/Output System) kokku...
Ei lähe sellest osast edasi kus BIOS(Basic Input/Output System) hakkab IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaablite küljes olevaid väisseadmeid tuvastama.
Ütleb "Detecting IDE drives" ja ei midagi muud, jookseb kinni.
Kui panna tööle Microsoft XP Professional(Registrated Trademark of Microsoft Corporation), ja alles siis IDE(40 pinni, teate küll mis asi) kaabli külge ühendada CD-RW(CD-plaatide kirjutaja) ja tuvastada see, hakkab ta tööle, saab kirjutada jne.
Milles on asi???
Comment