Niisiis tahaks saada natuke infot... on siis videokaamera Sony DCR-TRV530E. Olemas on DV väljund, ehk siis digitaalne audio-video väljund (ka sisend). Ühendamiseks vastava seadmega on I.Link kaabel. Küsimus siis selline, kuidas oleks võimalik ühendada kaamera selle abil arvutiga. Kas selleks on vaja eraldi kaarti, kus oleks DV sisend, või on võimalik kasutada ka USB või COM porti?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
videokaamera ühendamine arvutiga
Collapse
X
-
Saab ka üle USB 2, ilmselt oli ka see kaabel kaasas?...
Comment
-
Mul oleks endal ka samalaadne küsimus, nimelt sama süsteem on mu digifotikal, et kuida saaks liikuvat pilti arvutisse. USB kaabliga saan aind mälu sobrada.?msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Tere.
Ostad näiteks selle arvutisse http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...useadmed/16420/
ilm
Comment
-
Digikatel saab vastava softi olemasolu korral sama usb kaudu ka pildi kätte. Seal jätkub usb kiirusest küll.
Videokaamerate kõrgkvaliteediliste piltide arvutisse saamiseks on jah selline port nagu firewire. Selle arvutiga ühendamise jaoks pead siis arvutisse lisama vastava pordiga kaardi, hind ei ole just liiga kallis.
Osadel uuematel kaameratel on ka usb2 tugi, siis saab ka selle kaudu pilti kätte. Usb2 on tavalise usb uuem ja kiirem vend. Selleks peab samuti arvuti usb kas ise olema usb2 toega või siis lisama jälle vastava lisakaardi arvutisse.
Comment
-
Jah olen ka seda kuulnud aga mina pole omale sellist softi leidnud... karta on, et see ei käi kõigi digifotikate kohta. Kui keegi teab kindlalt kas Olympus C350 on kuidagi võimalik usb kaabli kaudu liikuvat pilti arvutisse saada mingi tarkvara abil ??? ??? ???msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Kui keegi teab kindlalt kas Olympus C350 on kuidagi võimalik usb kaabli kaudu liikuvat pilti arvutisse saada mingi tarkvara abil ??? ??? ???
Comment
-
See soft mis mina kaasa sain sealt ma küll midagi sellist ei leidnud. Ehk saab kusagil eraldi midagi tõmmata. Kodukalt nagu ei leidnud.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Sellist asja küll nagu ette ei löö. Kui pistan juhtme taha siis viskab Removable Disk (E ette ja seal sees on 4-5valikut millega neid pilte kaamerast kätte saada või vaadata.
Tundub, et Olympus kaamera on mõeldud pildistamiseks mitte ninnunännu jaoks nagu odavamad kaamerad on. Kuigi webi võimalus oleks võin küll veel peal olla. Telekasse saab ju liikuvat pilti saata, võik ju usb`ga saada.msn: pois11@hotmail.com
Comment
Comment