Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printer tühjeneb ise eneses

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printer tühjeneb ise eneses

On mingi Canon S100. kasutan seda väga vähe aga selline tunne on, et iga kord kui nädalas ühe lehe välja lasen siis kümne lehe pärast tuleb uus tint osta. Näiteks tean, et värvi olen paar korda kasutanud ja mingi aasta pärast on see ka tühi.
    Asi on selles, et printeril on sisse progameeritud mingi käsklus, et kui ta paar päeva seisab siis uue lehe printimisel akkab ta oma tindi kanaleid puhastama enne printimist ja laseb portsu vanat tinti printeri põhja. Minumeelest on see nii mõtetu tegevus ja raha raiskamine. Tegin pulliviluks printeri lahti ja mis ma leidsin, printeri põhjas on 2cm. paksune svam ja see on juba poolenisti tindist läbi imbunud. Ei tea kas selline jura on kõigil printeritel.
    Firmale on see küll juba kasulik äri-idee kui ma pean paari lehepärast uue potsiku ostma. Ei tea kas seda kuidagi välja ei saaks lülitada või midagi selleks teha?
    msn: pois11@hotmail.com

Tindiprinter on ikka väga kallis lõbu ja ega see kvaliteetki just suuremat asja pole. Kui ta pead ei puhasta (mina isiklikult olen loobunud sellest, kuna peale puhastamist näitab 1/5 võrra vähem tinti) ja ega ma mingit kvaliteeti kah praegu ei saa. Ja lisaks kõigele muule, näitab ta juba tühja, kui on veel päris palju tinti sees. Esimene kord vahetasin tindikassetid ära ja pärast nende lahkamisel selgus, et seal sees veel oma viiendik alles. Pärast hakkasin nii öelda printerit petma... kui näitas tühja tegin läbi tindikasseti vahetetuse, kuigi ma ei vahetanud. Ja peale seda sai ikka veel mõnda aega printida. Sellega peab olema muidugi ettevaatlik, sest kuivalt printimine on printerile päris ohtlik. aga kui arvestada seda, et uued kassetid maksavad 50-70% uue hinnast, võib seda siiski teha. Oma printeri olengi vist juba peese keeranud, aga noh, ega see ka mingi kahju pole. Ja mõte liigub ikka juba laserprinteri ostmise suunas.
    ...

Comment

Kui suure rahaga praegu mingi kasutatud laserprinteri kätte saab?
      Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Cmon...osta mõni HP tindikas parem..999 eequga saab kätte..mitte mingi kasutatud >

Comment

Jah laserprinter tasub aind siis osta kui sul on pidevalt vaja sadu lehti osta aga paari lehe pärast ei ole sellel mingit mõtet.
          msn: pois11@hotmail.com

Comment

kasutatud laserprinteri saab kätte suurusjärk 500-1500 krooni eest.
            GSM: 5039624

Comment

Khm, kui kasutatud töötava laserprinteri saan kätte ntx 800 krooniga, siis see nagu küll soodsam diil kui mingi tindikolli käitamine :P Eriti, kuna mul puudub vajadus värviliseks väljatrükiks.
              Ootan oma mõttekäigule poolt- ja vastuväiteid koos selgitustega!

Comment

Khm, kui kasutatud töötava laserprinteri saan kätte ntx 800 krooniga, siis see nagu küll soodsam diil kui mingi tindikolli käitamine :P Eriti, kuna mul puudub vajadus värviliseks väljatrükiks.
                Ootan oma mõttekäigule poolt- ja vastuväiteid koos selgitustega!
                võta näiteks newsgrupp ee.ost.myyk ->
                27.11.2003 HP LaserJet 4V - 1200 kr; LJ4M - 700 kr; LJII - 500 kr; miski IBM 700 kr.
                18. 11.2003 HPLJ IIP - 700 kr.

vastuväited - vanad laserprinterid on suured ja kolakad, pidevalt voolu alla jätta ei saa, kuna ventikad mürisevad pidevalt, sisselülitamisel võtab soojenemine minutikese aega, uus tahmakassett maksab samapalju, kui printer ise...

poolt - tahmakassetti kestab kodustes tingimustes hirmkaua, temaga saab trükkida vähemalt paar-kolm tuhat lehte (lehe omahinnaks tuleb paarkümmend senti), vana kassetti saab ka täita, laseri trükk on veekindel
                ning mis elektrooniku jaoks peamine, laserprinteriga saab press-n-peel tehnoloogiaga trükkplaate valmistada. tindikas selleks teatavasti ei kõlba.
                GSM: 5039624

Comment

einohh vtl....poolt - tahmakassetti kestab kodustes tingimustes hirmkaua, temaga saab trükkida vähemalt paar-kolm tuhat lehte <<= h2sti paned....,t2iskassetiga saad sa niipalju umbes(s6ltuvalt lehe t2ituvusest)aga pooltyhjaga...njahh kui sa just 2-3 rida teksti yhele A4 lehele ei tryki...

Comment

Tundub, et läheb varsti laserprinteri ostuks vist!
                    Aga kassettide täitmise hinnad on küll eri printeritel seinast seina > http://www.cweesti.ee/price_laser.html
                    Tundub, et tuleb leida printer, mis oleks odav ja kassettide täitmine ka mitte liiga kallis...

Ja vist tasub mul tähelepanu pöörata, et va paberi imemise süsteem väga metsas ei oleks...

Mis point on, et koolis laseril peal kiri, et "font helvetica"? Prindivad laserid ainult mingeid sisse-ehitatud fonte? Sorry, kui jõle n00b'ilik küsimus oli :P

Comment

Working...
                    X