Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

graafika läheb paigast ära

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

graafika läheb paigast ära

hakkan mingid mängu mängima läheb mängimise ajal graafika paigast.
    pilt läheb kirjuks tõmban mängu alla ja teen töölaual värskentust ja lähen mängu tagasi on jälle kõik normis mingi 10 minutiks.
    videokaart on uus ostsin vana videokaarti järgi.
    videokaart on muidu nvidida gt9600 512MB RAM on 2GB DDR2.
    driverid on muidu olemas ja olen uuentanud ka.
    äkki keegi oskab abi anda.

Vs: graafika läheb paigast ära

Oled sa kindel, et sa ei kasuta kõige uuemaid beta drivereid? Kui eelmine videokaart oli ATI poolt, siis lase vanad drivereid korralikult maha. Üleüldiselt, vaata kui kuumaks kaart läheb mängides.

Tiri driverid siit: http://com.puter.tv/forum/index.php/topic,2998.0.html

Need on kõige uuemad ja stabiilsemad.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

on ikka uuem driver peal ja vana maas

Comment

endal ka 9600gt nvidia, kuid mul mingeid probleeme ei olnud peale selle, et see nvidia control panel jooksutas arvuti kinni. Suure jamamise peale sain korda, lasin maha ja siis mingi vana control panel kuskilt plaadilt jne siis sain korda. Et seda ka jah, et mul nt on see kaart silent cell ja mul soovitati juba ostes sinna ribide külge vent panna igaks juhuks. Hetkel siis seal küljes temp anduriga arctic cooler. Sa seda driveri uuendust vaatad nvidia lehelt ve, seal ka see teema, et mozillaga näiteks ei pruugi asi seal kodukal töötada, endal IE töötab paremini. Ja muidu see viimane driver mis on, oli algul välja tulles vigane, et võid proovida uuesti tõmmata ja installida.

Comment

mul on ka vent mis jahutab videokaarti aga ikka l'heb paigast graafika olen uusi driverid proovinud ka

Comment

ühe ja sama mänguga ve või erinevatega. Kui kaart uus siis võid lasta garantiisse ka viia äkki ongi tal miskine viga. Filme vaadates ei ole sedasi?

Comment

Mingi aeg tagasi oli jah isegi HV-s teema et nvidia uus driver võib teha sinu arvutiga üks-null aga sellest vist mingi kuu, poolteis tagasi ja arvan et see driver peaks kodukalt juba ammu maas olema. Soovitati vanemat drivi.

Kes on selle kaarti tootja? mis jahutus peal on ja kast ta seal ikka õigesti on ning termopastat liiga vähe või palju pole.

EDIT: Kõikse turvalisem on ikka oma driverid tõmmata tootja kodukalt.... mitte mingist suvaliselt kohas.

Comment

Ei tahaks küll "PICvsAVR" teemat aga mu kogemused on et kõik nvidia toodang on crap, alustades chipsettidest lõpetades graafikaga. Vb raud on hea aga driveri support on mannetu. Asjad lihtsalt EI TÖÖTA. Yhel konkreetsel masinal sama prose sama takt sama mälu hulk, Masin uinub nagu P1, teine inteli chipsetiga lendab lausa.Nvidia driverid maha siis liigub ka väheke. Samas masinas grafka, driverid peal siis isegi VNC hangub. Krudimise kohapealt on võdeline inteliga ainuke et inteli asjad töötavad, nvidia mitte.
                ATI töötab ja annab väänata igat pidi. Iseasi kui eesmärk on hoida 2-3 eeka grafka pealt kokku ja siis vihastada pärast vigaseks et asi ei tööta.
                Vb ka maitse asi, mõnele vb meeldib et masin pidevalt hangub ja on "pilves" ning omab muid ägedaid featureid.
                Mulle meeldib kyll et masin käib stabiilselt kasvõi 3 kuud jutti vahet pole kas jooksutan räiget graafikat või vahin veebi. Aga noh ma ei mängi arvutimänge kh.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

ses suhtes nagu jah, et endal nagu teine amd ja nvidia komplekt ja pole siiani selliseid hädasid olnud. ATI.ga võrreldes tundub mulle see nvidia nagu lihtsam. Samas ma kasutan nvidia puhul ka directx10 ja physix asja. Tegelt võib see viga vist graafikakaardis kah olla ju, et äkki ei sobi kah emaplaadiga või miskit.

Comment

Ülekuumenemises viga pole arvatavasti sest siis kui läheb hangub arvuti täielikult. St et sa ei saaks minna desktopile ja teha värskendust.
                    Vastust ootaks veel küsimusele et kas juhtub see ainult 1 mänguga, või mitmega? Ning mis need mängud olla võiks.

Murphy, tõesti ei tahaks nvidia vs ati teemat. Minul on olnud mõlema pooltega jamasi, kuigi ise vaatan rohkem nvidia poole, ei tähenda see seda et ma ati kohta ütlen et kõik mida see teeb on pask. See selleks.

Kui on tõesti mitmel mängul nii et jookseb kokku (3 või rohkemal mängul) siis peaksid vaatama vast garantii poole.
                    Kaardi memorit klokkides võib juhtuda ka nii et tulevad igast täpikesed või muud kui koormust saab. Aga see vist lõppeb ka hangumisega(kuigi ei ole kindel).

Comment

Mul oli enda lauaarvutil 8600gt-ga samad sümptomid. Mul aitas see, et rivatuneriga tõmbasin kaardil prose ja mälu klokid alla ja underklokituna töötas ilusti.
                      Rivatuneriga katsetades saaksid vähemalt vähemalt teada kas viga on videokaardis.

Comment

Working...
                      X