Terv, järjekordne tv-out probleem. see kord on kaardiks biostar 9600gt. Videokaardi seadmeid näpides vilgutab pilti kui püsima ei jää. Olen käind ka poodides uurimas kuid tulutult. Arvati et mul liiga vana telekas (10a vana) kuid ei saand ka pilti uuemale telekale (2a vana). Uuega oli sama teema, vilgutas ainult. juhtmetest olen proovind S-video > komposiit, s-video > svhs>scart, komponent > scart, ning netist olen ka lugend et kui võtta svideo > komponent mis peaks kaardiga kaasas olema ning sealt sinisele komposiit otsa ühendada siis arvuti peaks tundma ka seda kui komposiiti ning tundisgi kuid ikka vilgutab. Mainiks veel ära et olen googeldanud ja leidnud samasuguseid teemasid kuid ilma vastusteta. Küsimused oleksid siis sellised et kuidas saada pilt ette ? ning kas asi on tarkvaralise poole peal kinni või on mõlemad teleka tõesti nii vanad ning ei kõlba video kaardile ? Mainiks ka selle et mõlemale telekale on saadud varem pilt ette.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
9600gt tv-out
Collapse
X
-
Vs: 9600gt tv-out
Leidsin parema lahenduse enda jaoks kui vanade driverite proovimise. http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html Kui see kondensaator sealt vahelt ära võtta ja 3,4 lihtsalt omavahel ühendada, siis mul hakkas tööle. Samas on mul komposiit olemas aga sellega tööle ei hakanud
Comment
Comment