Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

9600gt tv-out

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

9600gt tv-out

Terv, järjekordne tv-out probleem. see kord on kaardiks biostar 9600gt. Videokaardi seadmeid näpides vilgutab pilti kui püsima ei jää. Olen käind ka poodides uurimas kuid tulutult. Arvati et mul liiga vana telekas (10a vana) kuid ei saand ka pilti uuemale telekale (2a vana). Uuega oli sama teema, vilgutas ainult. juhtmetest olen proovind S-video > komposiit, s-video > svhs>scart, komponent > scart, ning netist olen ka lugend et kui võtta svideo > komponent mis peaks kaardiga kaasas olema ning sealt sinisele komposiit otsa ühendada siis arvuti peaks tundma ka seda kui komposiiti ning tundisgi kuid ikka vilgutab. Mainiks veel ära et olen googeldanud ja leidnud samasuguseid teemasid kuid ilma vastusteta. Küsimused oleksid siis sellised et kuidas saada pilt ette ? ning kas asi on tarkvaralise poole peal kinni või on mõlemad teleka tõesti nii vanad ning ei kõlba video kaardile ? Mainiks ka selle et mõlemale telekale on saadud varem pilt ette.

Vs: 9600gt tv-out

Mis operatsioonisüsteem sul arvutis on?

Comment

Mul ka sama kiibistikuga kaart - ja "liiga vana" CRT telekas - eripära oli selles, et kui settingutest (nvidia control panel) teist monitori/telekat määrata siis ei tohi mingeid video/muusika mängijaid lahti olla.
      Võibolla sul sama jama.
      -

Comment

Üldjuhul on mul alati winamp lahti, kuid kui nüüd ilma winampita proovisin siis ikka ei toimind. Kõik sama moodi nagu ennem. op süsteem on 7.

Comment

Mulle tundub, et siis on probleem nvidia driverites, sest mul on 8600m gt sama probleem. See ei tohiks eriti lugeda kas läppar või lauaarvuti. Tööle sain ainult nii, et installisin mingid vanemad draiverid.

Comment

Aga kas sa oskaksid öelda millised driverid sul on ? Ning kas vanemad driverid kahjustaksid ka videokaardi jõudlust palju ?

Comment

Leidsin parema lahenduse enda jaoks kui vanade driverite proovimise. http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html Kui see kondensaator sealt vahelt ära võtta ja 3,4 lihtsalt omavahel ühendada, siis mul hakkas tööle. Samas on mul komposiit olemas aga sellega tööle ei hakanud

Comment

Võtsin täna asja ette siis. Lõikasin ühe vana ülemineku puruks ning seest takistid ja kondekad välja ning juhtmed asemele. Panin kokku tagasi ning proovisin ja telekas on pilt olemas. Muidugi käib jutt hetkel 10a vanast telekast.
                Suured suured tänud abi eest.

Comment

Working...
                X