Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kui sul on seal arvutis juba näiteks SP3 peal, siis soovitaks SP3-ga XP installikat. Aga Windowsi eri versioonidel (pro, home, oem, retail) pole põhimõtteliselt mingit vahet. Kui plaat lubab repairi teha, siis tee.
Ma ei tea, aga võibolla olen asjast valesti aru saanud...aga, kui sul on emaplaat sata toega, siis peab ka bios seda toetama. Kui sul on mamma bios-is HDD-ga probleem siis unusta win ära. Tundub, et kui sul on bios-es kõik seaded korras ja sa ikkagi HDD ei näe, siis võib olla probla HDD elektroonikas/MBR-s.
leidsin plaadi millel on sata driverid juures proovisin .vähemalt leidis nüüd kõvaketta ülesse aga see mingi pira plaat ja repairida ei paku aga installida laseb .proovin ise kirjutada plaadi ja need triverid juurde äkki siis õnnestub repairida.
Repair-da saab kas sama või väga lähedase build nr. meediaga.
Ja küsiks kas bios-is on ketas nüüd nähtav?
Kui Bios kõvaketast ei näe, siis ta ka Biosist või edasi mustast ekraanipildist kaugemale ei lähe; mida pole = seda pole ja tühjalt kohalt ei saa midagi lugeda. Kui kõvaketast pole, saab masina käivitada näit LiveCD-ga CD/DVD rommi pealt, eeldusel et on masinas piisavalt RAM mälu.
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Kui Bios kõvaketast ei näe, siis ta ka Biosist või edasi mustast ekraanipildist kaugemale ei lähe; mida pole = seda pole ja tühjalt kohalt ei saa midagi lugeda. Kui kõvaketast pole, saab masina käivitada näit LiveCD-ga CD/DVD rommi pealt, eeldusel et on masinas piisavalt RAM mälu.
Kallis ja väga lugupeetus erku, kui sa teema läbi loed, ehk saad mu küsimusest bios-e kohta aru.
Comment