Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tere, mul on selline mure. Tahaksin oma mehe hoti parooli laht muukida aga ei oska. Tahan seda sellepärast, kuna ta on surnud ja soovin selle konto ää kustuda aga ma ei tea parooli.
Palun aidake mind.
Kas sa arvad ,et siin antakse sulle kohe õpetus kuidas häkkida?vaevalt.
Vb aitab hot.ee poole pöördumine.
Kui siin öeldaks kuidas häkkida oleks varsti kõigil kontod häkitud ja jama majas.
Ei ole IE-d sügavuti kaevanud aga Mozillas saab admin õigustega nii salasõnad kui ka kasutajanime teada.Ja seda täiesti legaalselt.Turvaseadete alt otsida koht - salvestatud salasõnad(juhul muidugi kui on need loodud samas arvutis ja sama brauseriga).Parandage mind kui eksin...
Küsimus siis teemaalgatajale :
Millist brauserit(Internet Explorer,Mozilla,Opera, vms.) sa kasutad?
viimati muutis kasutaja maaalune; 04 August 2010, 15:46.
Põhjus: täiendus
Tahan seda sellepärast, kuna ta on surnud ja soovin selle konto ää kustuda aga ma ei tea parooli.
Kas see konto segab sind kuidagi?
Väljavõte meie reeglitest:
ära küsi avalikus foorumis, kuidas seadust rikkuda, kräkkida, piraatida jms.
kui sa sellise asjaga tegeleda tahad, tee seda omal käel ja omal vastutusel ning sa oled imbetsill, kui sa palud selleks teiste abi;
Põhimõtteliselt saab paljudele kontodele lihtsalt sisse häkkida, eriti tuttavate omadesse.
Kui avastasin ühe sisse saamise mooduse, siis ruttu turvasin oma konto ära
Põhimõtteliselt saab paljudele kontodele lihtsalt sisse häkkida, eriti tuttavate omadesse.
Kui avastasin ühe sisse saamise mooduse, siis ruttu turvasin oma konto ära
Sellisel juhul pead sa hot admin olema, et said ära turvata. Sa võid oma arvutit turvata
Comment