Tuttav tõi linksys-i ruuteri WRT54GL et ei saa sellega netti. Proovisin minagi ja ei saa tõesti sisse. võrgu leiab ja levi on väga hea aga võrgu infos ütleb et võrk on ebaturvaline ja seepärast sisse ei lase. Mida teha, elioni ruuter thomson TG784-ga netti saamisel probleemi pole.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ruuteriga probleem
Collapse
X
-
Vs: Ruuteriga probleem
Elioni digi-tv? Telefonikaabel tuleb thompsonisse ja sealt kaabliga arvutiga netti saad? Kuhu-kuidas linksysi ühendad? Arvuti ja ruuteri ühendus ei tähenda kohe mitte midagi vele netiühenduse koha pealt jah, see toimib ka siis, kui netti üldse ruuteris pole. Mis linksys ise ütleb, adminniliides peaks ära näitama pakettide liikumis, ip aadresse, kliente, neti olemasolu jne, enda omal on "erisoft" DD-WRT peal ja ei oska täpsemalt öelda, kust mida vaadata.
Comment
-
Mainiks, et ega ma läpakatega eriti tegelenud pole ja kõike päris täpselt ei tea. Just linksysis on nett sees aga wifist läbi ei tule, kood peaks olema õige, vähemalt see mulle anti. Koodi sisestamisel ühendab kenasti ära ja näitab levi olemasolu, kuid netti pole. Väliseid lehti pingida ei saa. Softi ma ära ei installinud, aga kas plaadil olev soft on kindlasti vajalik? Nimelt üritasin kogu softi ära installida, aga arvuti ütleb, et ruuter pole ühendatud. Kaablid on kõik õieti see juba mitu korda kontrollitud. Äkki ruuter vigane?
Elioni wifi töötab laitmatult ja ei mingit kunsti seda tööle saada, isegi naabrimehe levi ulatub minuni.
Comment
-
WRT'd kasutades switchina ja ruuterina Thomsonit tuleks WRT DHCP kinni keerata, (kuigi vale DHCP peaks ka juhtmepordist tunda andma). W7 on pirtsakas küll kui netist jutt, olen ka ühel sellist teadet kohanud. Seal oli segaduse põhjuseks vaid wifi signaali kõikumine, kohati läks liiga madalaks signaal. DD-WRT softiga saab võimsust suurendada natuke (ei soovita pikaks ajaks üle 120mW jätta), ehk see aitab.
WRT 4porti ja wifi on nagu ühine switch, ruuteri seaded peale DHCP ei pääse tegelikult võrgu toimimist segama.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment