Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ei saa win xp-d installida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: ei saa win xp-d installida

minu probleemi andmeside kaabel ei põhjusta ,see on kontrollitud.
    everesti raportit ei saanud saata -lubab aint. 10000 tähemärki kuid mul üle 120000 ,või olen loll ja ei oska?

Comment

Aga proovi mõni teine image, serial key teeb windowsi originaaliks, mitte plaat.

Comment

Esmalt postitatud Lex2040 poolt Vaata postitust
        Aga proovi mõni teine image, serial key teeb windowsi originaaliks, mitte plaat.
        Mul kahjuks olemas xp home litsents -sellega vist ei saa xp-prod legaalseks teha ja üldse ma tahaks teha puhta installi uuele kõvakettale-vana liiga väike ju!

Comment

Esmalt postitatud pirnissimus poolt Vaata postitust
          Mul kahjuks olemas xp home litsents -sellega vist ei saa xp-prod legaalseks teha ja üldse ma tahaks teha puhta installi uuele kõvakettale-vana liiga väike ju!
          prod mitte jah, kuid netiavarused on suured home plaati pole raske saada.

Comment

Esmalt postitatud Lex2040 poolt Vaata postitust
            prod mitte jah, kuid netiavarused on suured home plaati pole raske saada.
            plaadis pole probleem -mul ta olemas,mul litsalt arvutis mingi viga ,et ei lase installida-kui viitsid loe postituse algust siis saad teada mis viga on...

Comment

Mainisid, et saad ka teist masinat kasutada, kus see ilusti peale läks. Pane oma uus ketas sinna, lase win peale ja pane see järel hdd oma masinasse tagasi. Kui install teises masinas uue kettaga õnnestub, siis vähemalt välistatud, et ketta probleem. Ja samas saad ka originaal akna peale.

Comment

Kõike eelnevat arvesse võttes:
                Step:
                1. Korjata arvuti tagant teised kõvakettad ja CD/DVD rommid, mis ei ole installil kaasatavad, jätta vaid uus kõvaketas ja kvaliteetne (soovitavalt) DVD rom mis oleks võimeline lugema ka keskmisel hägususe tasemel plaati (samsung jt sarnased tootja rommid ei tule kõnealla!)
                2. Minna Biosi ja taastada seaded vaikesäteteks, kontrollida peale restarti veelkord üle, et esimine on DVD ja teine kõvaketas alglaadimisel.
                3. Panna Win CD masinasse ja teha arvutile restart.
                4. Käivitub alglaadimine Win kettalt, avada partitsioneerija ja määrata partitsioon koos formaatimisega ntfs süsteemi. Kui on olemas partitsioon, siis see kustutada ja teha uus.
                5. Toimub failide laadimine kõvakettale, mis peab olema täielik. Vea tuvastuse korral install ebaõnnestus ja tuleb katkestada install- /voolud maha/ ; pöörduda Step 4. Kui korduv viga, siis plaat vigane, või DVD rom pole kompetentne.
                6. Kui masin läheb esimist korda vabatahtlikku restarti, siis taaskäivitumise hetkel (arvuti on täielikult sulgunud ja asi jõudnud taas Bios laadurini) avada DVD rom, lülitada masin välja vooluvõrgust.
                7. Võtta välja Win CD, taastada toitevool masinale, käivitada arvuti- masin käivitub kõvakettalt.

If:
                Kui masin ei käivitu kõvakettalt:
                1. Võib proovida kõvaketast täielikult tühjendada mõnes teises arvutis, või teise OP süsteemiga. (Boot sektor võib asuda h0 mitte esimisel partitsioonil nagu C)
                2. Kõvaketas pole siiski korras.
                3. Arvuti emaplaat või emaplaadiga seonduv (protsessor, mälud) pole korras ja tekib andmekadu.
                Kui probleem esineb endiselt:
                1. Tuleks proovida mõnda teist OP süsteemi, kinnitamaks riistvara korrasolekut.

Ma ei näe nagu mingit probleemi, miks seda teemat ei saa lahendatud.
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

To Erku
                  Sa vist ei lugenud kõiki postitusi-ketas on korras ,teises arvutis läheb win ludinal peale, kordan veelkord et kõik komponendid peale emaplaadi on vahetatud ja kontrollitud teistes arvutites ja toimivad korralikult mina seda arvutit korda teha ei oska .
                  Kõik nõuanded on ära proovitud aga tulemus on 0.Kas sa ise vahel Paides käid -vaataksid äkki seda"imelooma"?

Comment

Puhasta ketas ära korralikult 0'dega (kaasaarvatud MBR)
                    Selline utiil DBan http://www.dban.org/
                    Live cd võid proovida, testida sellega mälu, protsessorit, videot, kõvaketast.
                    Mis emaplaat ja kõvaketas on?
                    Võimalik, et pead bios'ist kõvaketta seadeid muutma
                    Sata pesa muuta?
                    IDE ketta puhul, tõsta jumpereid ringi, cable select peale. IDE kaabel antud ketta jaoks pole õige, neid on 2 varianti.(kohtab väga harva)
                    Edit:
                    Väheke infot 40 pin ja 80 pin vahel
                    viimati muutis kasutaja yllsel; 12 m 2010, 21:36.

Comment

Homme vaatan -ma ei ole praegu selle rikkis masina juures

Comment

Iga arvuti on oma iseloomuga,nii ka sinu oma.Ise teen tavaliselt niiviisi-emaplaadi peal peab olema CLR-CMOS kui on 2 pinni,siis need omavahel kokku ühendada ja starti korra vajutada.(See peaks kõik setingud defaulti viima)Teiseks võib võtta korra patarei (Battery)(Bat)välja.Nii kui see tehtud,siis minna biosi(sinine tabel).Sealt võid ka vajutada kõik defaulti.Salvesta.Mine uuesti biosisse ,Pane FIRST BOOT CDROM.Salvesta.Nüüd booti arvuti plaadi pealt ülesse.
                        Peaks bootima ilma selle jamatagi kui sul on biosist pandud FIRST BOOT CDROM.Kui ikkagi ei saa,siis tee format c teise arvuti peal ära.

Ps.Ära unusta vana partsiooni kustutada.

Comment

Käin vahel harva Paides. Eile käisin, millal järgmine kord, ei tea.
                          Win suslik installib ennast iga kord ise kohale kõvaketta "C" osas; et kõvaketas korras saab seega öelda 90% tõenäosusega.

Veel:
                          Kui käivitada näiteks Memtest arvutile CD plaadilt ja miski viga on emaplaadil seoses protsessori või mäludega, tuleb see suhteliselt kohe ilmsiks.
                          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

emaplaat MSI 845 Pro2(-R) /MS-6528LE
                            hdd Barracuda ATA IV model ST 340016A
                            Proovin siis teises masinas win-i peale lasta ja vaatan kas boodib selle rikkis massinaga üles...

Comment

Võid ka proovida teist kõvaketast.

Comment

Nende ATA ketaste puhul määra kindlasti jumperitega ketas "Master"`iks.Kui optiline seade sama kaabli otsas, siis see "Slave"`ks. Kui juba pole.
                                Endal on konkreetne kogemus olemas, kui "Cable select" valik tekitas igast anomaaliaid, küll kaotas BIOS ketta ära, küll ei osanud bootida õigest kohast.

Comment

Working...
                                X