Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TV-kaart surnud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV-kaart surnud?

Vaatasin eile õhtul rõõmsalt arvutist telekat, kui pilt järsku tardus ja enam näidata ei tahtnud. Raadio toimib, TV mitte. Proovisin draivereid jms uuendada, kasu mitte miskit...
    Kaart ise http://global.kworld-global.com/main...odid=78&flag=1
    Põhimõtteliselt prügikasti kaup nüüd või annab teha sellega midagi?
    Mis selle nii kiire surma (ca 9kuud vana asi) võis põhjustada?

Vs: TV-kaart surnud?

kaart välja, arvuti käima, uninstalli kõik seotud kraam, restart, arvuti kinni, kaart sisse, driverid jms uuesti peale...võib ka lihtsam lahendus olla, aga see võib, ma rõhutan - võib - aidata.

Comment

Esmalt postitatud katkine poolt Vaata postitust
      kaart välja, arvuti käima, uninstalli kõik seotud kraam, restart, arvuti kinni, kaart sisse, driverid jms uuesti peale...võib ka lihtsam lahendus olla, aga see võib, ma rõhutan - võib - aidata.
      Väljavõetud kaardil mingil põhjusel juba vähemalt üks viga näha- trükkplaadil oleva voolurajaga on mingil põhjusel pisut pahasti. Ehk kannatab taastada.
      viimati muutis kasutaja 100avant; 17 m 2010, 21:40. Põhjus: pildi asetus kehv

Comment

See vist 12V rada...
        Sealt läheb kõrvale ka 1 pisem rada.toda vast juba raskem joota.
        Lühist vist saanud, kuumaks läinud ja see vast ongi põhjuseks.

Comment

See on vist ikka pinn nr. 18, ja üsna MASS, ehk korpus. Tema kõrval olev pisike peaks olema kaardi tuvastus rada, või siis käigust sootuks maas olev rada.
          Nagu pildilt näha tuleb rada lihtsalt kokku joota ja pärast üle lakkida.
          Mina sinna jämedamat rada või juhet ei meisterdakski. Selline kõrvetus näitab lühist, või selget ülekoormust. Rada siis töötab nagu kaitsme eest , järjekordselt.
          Mis pistik see seal kaardil ülesse käib, toitepistik? Oli see ka korralikult ühendatud?
          viimati muutis kasutaja erku; 18 m 2010, 04:13.
          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud erku poolt Vaata postitust
            See on vist ikka pinn nr. 18, ja üsna MASS, ehk korpus. Tema kõrval olev pisike peaks olema kaardi tuvastus rada, või siis käigust sootuks maas olev rada.
            Nagu pildilt näha tuleb rada lihtsalt kokku joota ja pärast üle lakkida.
            Mina sinna jämedamat rada või juhet ei meisterdakski. Selline kõrvetus näitab lühist, või selget ülekoormust. Rada siis töötab nagu kaitsme eest , järjekordselt.
            Mis pistik see seal kaardil ülesse käib, toitepistik? Oli see ka korralikult ühendatud?
            See peenike haru paistab olevat läinud pinni B 16(selllest kõrbenud ahelast ülejärgmine vasakul). Milleks see vajalik?
            Teiselt poolt kaarti leidsin ka ühe imepeene ahela katkenud olevat(pin A 1).

See pistik ei ole kuhugile ühendatud(installation manual sellest ei räägi). Toide peaks käima siis läbi PCI E. Ainuke pistik, mis kaardilt välja läheb, käib PWR SW ahela vahele.
            Krt, pole enne nii peenikesi ahelaid jootma pidanud...

Comment

no kui ikka poole vaatamise pealt rada läbi põles, siis peab ikkagi mingi tõsisem viga/põhjus kuskil mujal olema - mingi pooljuht või konde lühises - kui veab, siis ehk on ainult toiteahelas see ja on veel ehk jupi väljavahetamisega parandatav. peaksid igaljuhul enne arvutisse panemist ülemõõtma, et ei oleks väga väikest takistust seal ahelas.

ainult raja lappimise tulemuseks (hea jämeda voolujuhiga) prognoosiksin suuremat suitsu pilve ja mõni sajajalgne viskab ka ehk mütsi peast

Comment

Ma silmasin et komplektis peaks olema: Power-Wakeup Cable (+lisaks Remote Control & Sensor Cable) ja ma arvasin ehk saab selle kaabli kaudu ka asi lisatoidet, arvestades et PCI-E toide nagu vähe, arvestades et voolurajad ei pea.

B16; Kui ma õieti aru olen saanud, siis miski tagasikäigu data moodi asi. Ehk tavaliselt sellised pisiked klemmid on lühemad kui teised, seega peab asi olema üsna põhjas et kontakti saada ja nüüd on kaks valikut ka data või mehaaniline sensori tüüpi tagasiside. Sinu kaardi järgi siis nagu mehaaniline tagasiside emaplaadile et kaart on antud pesas sees.
                A1 (Hot plug presence detect) põhimõtteliselt sama asi. Veebi arvamused selle pinni osas lähevad natuke vähe lahku. Võiks olla aktiivse protsessoriga seadme tuvastus, või miskit sinnakanti sarnast.

Edit:
                Ma olen ka seda meelt, et seadmega mis vooluradu põletab, tuleks väga läbi mõelda mida teha. Suur oht on arvuti "emaplaadi põlengud", mis võivad ka juba olla toimunud, kuna emaplaat on mitmekihiline ning sisse ei näe.
                viimati muutis kasutaja erku; 18 m 2010, 16:05.
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

power-wakeup juhe on justkui selline asjandus , et tv-kaardi puldi abil atx toide lülitaks end standby seisundist fullpower olekusse ja arvuti käima läheks. selle kaudu peaks minema see 5V standby oleku toide, miski max 50mA.
                  et ühesõnaga, ei pea arvuti power nuppu vajutama arvuti sisselülitamiseks, vaid saab eemalt puldist seda teha

Comment

Working...
                  X