Kes mida soovitab?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Parim seade audiofailide rippimiseks?
Collapse
X
-
Vs: Parim seade audiofailide rippimiseks?
Mida tahendab + tavaline notebook DVD-RW? Ma ju kysisin parimat, mitte tavalist seadet. Ise leidsin sellise, kuid ehk on veel paremat saadaval? http://www.ripnas.com/statement.html"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitustMida tahendab + tavaline notebook DVD-RW? Ma ju kysisin parimat, mitte tavalist seadet. Ise leidsin sellise, kuid ehk on veel paremat saadaval? http://www.ripnas.com/statement.html
Mitte parem kui tavaline PC TEAC või NEC draiviga + EAC.
Comment
-
Plextor Premium (2), firmwares piiratud madalaimale võimalikule lugemiskiirusele, +XLD ning + Apple Lossless. Viimased kaks tulenevad minu puhul OS süsteemist, kuid soovitan kindlasti mitte kasutada arhiivi pakkimiseks FLAC koodekit (pakkida ta võib ju 1:1 kuid dekoodrid ei tööta kahjuks veatult). Win keskkonnas sobib ideaalselt pakkimiseks Wavpack.
Kuna Plextori originaalseadmed ei pruugi kättesaadavad olla siis tasuks vaadata järgmisena LiteOn'i DVD lõikajate poole, ka need on üllatavalt head lugejad.
RipNAS on sisuliselt Windows2003 Server kärbitud kujul, seega on tegu ikka PC platformiga - järelikult on loogilisem et kasutad juba olemasolevat arvutit, täiendades seda (tarvidusel) vajaliku rauaga. Muid stand-alone riistu ei usu üldse. Veel vähem notebooki draivide lugemist...Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustkuid soovitan kindlasti mitte kasutada arhiivi pakkimiseks FLAC koodekit (pakkida ta võib ju 1:1 kuid dekoodrid ei tööta kahjuks veatult).
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustPlextor Premium (2), firmwares piiratud madalaimale võimalikule lugemiskiirusele, +XLD ning + Apple Lossless. Viimased kaks tulenevad minu puhul OS süsteemist, kuid soovitan kindlasti mitte kasutada arhiivi pakkimiseks FLAC koodekit (pakkida ta võib ju 1:1 kuid dekoodrid ei tööta kahjuks veatult). Win keskkonnas sobib ideaalselt pakkimiseks Wavpack.
Kuna Plextori originaalseadmed ei pruugi kättesaadavad olla siis tasuks vaadata järgmisena LiteOn'i DVD lõikajate poole, ka need on üllatavalt head lugejad.
RipNAS on sisuliselt Windows2003 Server kärbitud kujul, seega on tegu ikka PC platformiga - järelikult on loogilisem et kasutad juba olemasolevat arvutit, täiendades seda (tarvidusel) vajaliku rauaga. Muid stand-alone riistu ei usu üldse. Veel vähem notebooki draivide lugemist..."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Mul on kogumisel info erinevate koodekite reaalsest käitumisest, eelinfona oskan öelda et ainsad koodekid mis on seni andnud algse wav signaaliga praktiliselt identsed tulemused - wavpack ja apple lossless. Flac on testitud pakkimise kolmel levelil: 0; 4; 8.
Täpse viitega läheb praegu veel natuke aega, kuigi ma juba ca aasta tagasi käisin sellise veksli välja. Teema kus asi alguse sai - http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ndjatega/page7
Linni puhul siis tuleks püsida pakkimata heli juures...viimati muutis kasutaja OSX; 20 m 2010, 12:46.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustMul on kogumisel info erinevate koodekite reaalsest käitumisest, eelinfona oskan öelda et ainsad koodekid mis on seni andnud algse wav signaaliga praktiliselt identsed tulemused - wavpack ja apple lossless. Flac on testitud pakkimise kolmel levelil: 0; 4; 8.
Täpse viitega läheb praegu veel natuke aega, kuigi ma juba ca aasta tagasi käisin sellise veksli välja. Teema kus asi alguse sai - http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ndjatega/page7
Comment
-
Pakitakse kuidas pakitakse, aga miski peab seda asja ka esitama. Ma väidangi et pakitud FLACi veatu esitamine on raske, pakkimine ise võis ju olla ideaalne - kelle asi? Kuulata teda ideaalsena ju ei saa. Asjaolu et erinevused võivad olla nii mõnegi masina talitlusalast väljaspool ei muuda nähtust olematuks. Kui osutub et ka wav-flac-wav protsess säiltab tekkinud vead siis... väita et tegu on jamaga on jama. Esialgu loodan et tegu on vaid ja ainult draiverite probleemiga mahamängimisel.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustPakitakse kuidas pakitakse, aga miski peab seda asja ka esitama. Ma väidangi et pakitud FLACi veatu esitamine on raske, pakkimine ise võis ju olla ideaalne - kelle asi? Kuulata teda ideaalsena ju ei saa. Asjaolu et erinevused võivad olla nii mõnegi masina talitlusalast väljaspool ei muuda nähtust olematuks. Kui osutub et ka wav-flac-wav protsess säiltab tekkinud vead siis... väita et tegu on jamaga on jama. Esialgu loodan et tegu on vaid ja ainult draiverite probleemiga mahamängimisel.
Ühtegi pakkijat või formaati ei tehta niisama ilu pärast, et pakime asja kokku aga lahti harutamine ei huvita kedagi. Asi tehakse tervikuna või muidu pole sel üldse mõtet.
Ja flaci kasutamine on lihtne, asi on opensource, võta aga lähtekood või library või kokkukopileeritud kood ja kasuta kuis ise tahad.
Flaci formaat on disainitud nii, et lahtipakkimine oleks kiire ja ei sõltuks pakkimise tihedusest. See asjaolu teeb tema kasutamise mugavamaks rauatootjatele, kes saavad paremini dimensioneerida oma seadet ning seetõttu on flac ka veidi laiemalt levinud, kui teised.
Comment
-
Kui jooksutad digitaalse sisendiga analüsaatorit siis teda ei huvita mitte üks raas kas midagi pakiti lihtsalt ja open-source "kokkukopileeritud" asjaga või mitte, ta lihtsalt näitab kuidas asi sisse tuleb. Digitaalset ahelat kasutades jäävad välja ka DAC võimalikud erinevused, rauatootjate mugavused jne. Vaadeldakse ainult seda signaali mis läheks DACile muundamiseks.
Niisiis jätame siin vales teemas ilusa ümmarguse teooria kasutusmugavusest, lähtekoodist, disainist, koodikirjutaja mõttest ja muust jamast ära, analüsaatorit nende "argumentidega" ei kõiguta, arutleme siis kui vastav teema on üleval.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustKui jooksutad digitaalse sisendiga analüsaatorit siis teda ei huvita mitte üks raas kas midagi pakiti lihtsalt ja open-source "kokkukopileeritud" asjaga või mitte,Kolakoguja
Comment
Comment