Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tähemehe võrk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tähemehe võrk

Kas keegi teab mis Tähemeest küll vaevata võiks? Mustamäel, Tipi lähedal on nende püsiühendus viimasel ajal püsivalt ära, suvel tervelt 4 kuud viletsam kui aurutelefoniga analoogliine pidi... kui üldse oli.
    Telepilt püsib paremini kuid ka nadilt. Viimati pandi eila poole suusklemise pealt pilt kinni. Klienditeenindus midagi tarka ei kosta peale selle et "üldine probleem".
    Et mis muljed teistel on - kas neil kasvuraskused või midagi põhimõtteliselt mäda? Äkki oleks tõesti targem firmat vahetada?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Tähemees ;D ehk siis Starman on viimasel ajal täiesti alla käinud. Kunagi tahtsin kah Starmanni teenuseid kasutada, aga siis puunus lihtsalt võimalus. Nüüd ei tahaks enam küll, sest seda firmat ei saa usaldada. Nii, et kui võimalik, siis vahetada firmat. Interneti osas võin soovitada Elioni Atlas püsiühendust. Olen aasta kasutanud ja probleeme on olnud minimaalselt, vist kaks või kolm korda. Mina olen väga rahul. Aga hind on jah vist kallim kui Starmannil 512kbs ühendus maksab 490 eeku kuus, aga on ka seda raha väärt. Elionil on ainult üks puudus, kui leping on tehtud ja lubavad näiteks esmaspäeva hommikul sisse lülitada, siis kolmapäeva õhtul nad seda veel teinud pole ja see juhtub alles siis kui helistad nende tasuta telefonil nii oli kahel korral, telefoni sissepanekul ja internetiga jälle.
    Kaabeltelevisiooni osas nagu ei oska soovitada, kuna pole eriti kursis nende teenustega.
    ...

Comment

Ei tea... Mina lasnamäel küll starmaniga rahul
      Põhipakett tuleb ilusti telerisse ja Mini püsiühenduse kiiruseks ka ca 100kb/s alla ja ca 60 kb/s ülesse! Kõvasti rohkem kui lepingu järgi peaks ;D
      Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Algul oli ka minul side kena kuid ... siis hakkas õudukas pihta. Olen kuulnud et probleemid on peamiselt Trummi tn. piirkonnas.
        Uurisin järgi et hetkel on parim alternatiivpakkumine Tele2-l kuid...minu koduuulitsasse nende kaablid ei ulatu. Võtaks morsevõtme või...?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kui leping on tehtud ja lubavad näiteks esmaspäeva hommikul sisse lülitada, siis kolmapäeva õhtul nad seda veel teinud pole ja see juhtub alles siis kui helistad nende tasuta telefonil
          Põhjuseks on see, et Elion on olulise turujõuga ettevõte.

Comment

Ma olen ka lasnas ja igati rahul asjaga, paremat ühendust ei osta tahtagi. Olen kuulnud, et lasnas pidi kõige uuemad süsteemid olema kui kusagil mõjal. Karta on, et jutude põhjal ma ka kusagil mustamäel starmani sisse omale ei paneks.
            msn: pois11@hotmail.com

Comment

Mul kah starman, ma Hipodroomi juures, ka väga rahul selle ühendusega.
              Aga jutud käivad, et mõnes kohas pidi see ühendus sama hästi kui olematu olema. :'(
              transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Kusjuures on tõesti! Eilne pilt jõudis täna lõpuks kell 19.30 tagasi! Vapustav töökiirus. Enne helistasin ja uurisin et mis värk - maavärin vms, kas peaks päästeteenistuse appi kutsuma ...ei, nemad juba 2 tundi tegutsevad. Mida nad sinnamaani tegid jäigi arusaamatuks...Sügasid midagi... Nett taastus kella 21 umbes!
                Andku moderaatorid ja foorumi rahvas andeks et niimoodi sappi pritsin, ega see mingit asjalikku teavet anna. Aga teeb nukraks küll kui säärane võrk on. Alles ma hingasin kergendatult kui suvine 3-kuune agoonia stiilis 10 min. ühendust, 2..3h vilkuvaid tulesid modemil ära lõppes.
                Vähemalt teistel samas piirkonnas resideeruvatel arvuti kasutajatel on millele mõelda sideteenuse pakkuja valikul...

Comment

Selge see, et sellise võrgu peale võib välja vihastada, kui nad seda lõplikult ei ole nõus korda tegema, siis tuleb ikka vist teine teenusepakkuja otsida.
                  Ega lõputult ka lootma ei saa jääda, et korda tehakse.
                  transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Soovitaks kutsuda mõõtma, neil selline aparaat täitsa olemas, näitab siseneva ja väljuva signaali nivood ja häireid. Kui vähe, siis annab ehk maja võimendis lisada, nagu meie majas tehti.

Nüüd juba üle aasta korralik ühendus. Ja kui janti on, siis on jah üldine viga.
                    Kui vastav e-mail saata, siis teevad isegi tasa-arvestuse.

Comment

Working...
                    X