Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HP Pavilion dv6000 tarbib palju voolu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HP Pavilion dv6000 tarbib palju voolu

Nimelt mure selline, et läpakal käib kogu aeg jahutusventilaator ja voolu tarbib liiga palju, st aku tühjeneb 100% pealt 50% peale u veerand tunniga ja siis kottis kohe. Kui juhe järel, töötab igati ilusti. Kas emaplaat kottis?

Vs: HP Pavilion dv6000 tarbib palju voolu

Mul nüüd viimased päevad sama jama akuga. Windows hoiatas, et aku on vigane. Eks siis peab välja vahetama

Ja see ventilaator vuhab sul sellepärast nii, et läppar on puhastamata ja termopasta vahetamata.

Comment

dv6000 ongi megaahi, mille vent peab kogu aeg täistuuridel tõmblema. Kui veel vahetanud pole, siis termopasta on ka termokiviks sul muutunud, mis ei pruugi hästi sooja edasi kanda. akud on neil isenditel eranditult kõigil väga nõrgad (riistvara on liiga võimas), nii et ega polegi muud teha.

Comment

Parandan - ei pea.
        Just natu aega tagasi pidin parandama ühte DV6000 (ei olnud seotud ülekuumenemisest tulnud vigadega). Kokku panin ja käima ta sain, ei olnud venti peaaegu kuuldagi.
        Täpselt sama on mu DV2000-ga.

Comment

Inteli versioonid ongi üldiselt jahedamad ja nõustun kodank katkine-ga, ei ole nad nii kuumad midagi. Maha põlevad kuumuse tõttu küll enamikul just need AMD prosega masinad, mis on paksult tolmu täis ja termopasta kivistunud.

Comment

To DV6000 oligi vist AMD, aga pead ei anna. Mul jah Intel versioon.

Hooldage oma masinaid, ega te ise ka ei elaks kaua, kui terve päeva paksu tolmu sees tööd teha.

Comment

Working...
            X