Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jpg pildid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jpg pildid

Kasutades Picasa Web-i või Fotki.com saab suured pildid üles laadida ,aga pärast vaadates on nad väga väikeseks tehtud-st originaalsuurus on kadunud.
    Ka need pildid mida möödunud aastal sai orig. suuruses vaadata on väikesed ja printimiseks kõlbmatud.
    Milles võiks probleem olla?

Vs: jpg pildid

Fotki on mul koguaeg pilte "pakkinud", nii et iga kord pead üle vaatama mis sellest sai ja kas kõlbab vaadata. Vaid selle koha pealt on hea, et kui siis pilt kuhugi linkida (näiteks ka siia foorumisse), siis see on kohe sobiliku suurusega.
    See liides mis neid pilte seal pakib, on tõepoolest alla igasugust arvestust.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Vähemalt möödunud aastal mul Fotki pilte ei pakkinud ja lasi vaadata orig. suuruses,vahepeal ma teda ei kasutanud ,nüüd oli vaja ja selle jama ma alles avastasin,ka Picasa web pakib
      Kas keegi oskab öelda kas on olemas veel mõni koht kus saaks albumeid vaadata orig. suuruses ja mis võimaldaks üles laadida nii 300MB ?

Comment

Nagi minumeelest ei paki. Minu pildid on küll normaalsed. Mahu piiri kahjuks ei mäleta
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ok. proovin

Comment

Toimib

Comment

hot´i saab ka mu meelest giga üles lasta.

Comment

Proovin ka seda Hot-i siis

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                  hot´i saab ka mu meelest giga üles lasta.
                  hotist ei saa thumbnaile ...
                  keegi koodi teab mingitmoodi autoresizemiseks foorumitesse ja wikisse?

või oli see nii, et nüüd võtavad foorumid php skriptiga pilte ka vastu, pole proovinud :s

Comment

Working...
                  X