Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WiFi ruuteri seadistamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: WiFi ruuteri seadistamine

Asi läheb keeruliseks jah.
    Aga kogemus, mille sest konfimisest saad, on hindamatu.
    Siin on võibolla nüüd targemate abi ka vaja.
    Ma nimelt ei tea, kas repiiter peab istuma samas vahemikus, kui IP-sid jagav ruuter.
    Neid jagab ju see esimene ruuter.Oletame, et see esimene ruuter annab IP-d vahemikku 192.168.1.10-100.See tähendab, et võrku saavad ühenduda masinad, mil pole oma staatilist IP-d, see määratakse automaatselt selle esimese ruuteri poolt eelmainitud vahemikku.
    Pluss masinad, mille IP on määratud käsitsi vahemikku 192.168.1.1-9 ja 192.168.1-254. Ja välja arvatud ruuter ise: 192.168.1.xxx.
    Vähemalt Sinu arvuti peab olema samas alamvõrgus, kui esimene ruuter, et netti saada.Kas ka repiiter, jään vastuse võlgu.
    Aga võid ju proovida. Vaheta kõigil IP-d ära sobivaks. Eeldan, et omad ligipääsu sellele esimesele ruuterile. Siis saad vast ka vaadata DHCP antavat IP-vahemikku, ja seda vajadusel korrigeerida.Näiteks eraldades teatava osa staatiliste IP-de tarvis.
    Võrgus olevatel seadmetel ei saa olla sama IP-d, vastasel korral tekivad lahendamatud konfliktid.Samas alamvõrgus olevatel seadmetel peavad IP-d olema sarnased kuni xxx-ni.
    Nt. 192.168.0.xxx
    viimati muutis kasutaja tcumen; 23 m 2010, 20:18. Põhjus: Muutsin

Comment

Igasuguse IP-dega mängimisel võib abi olla sellest, et teha kogu kupatusele restart: toited maha ja sisse lülitamist alustada netipilve poolt ükshaaval: järgmist ei käivita enne, kui eelmine on end ära konfinud.
      Analoogne teema.
      Kui see BUFFALO asendada mõne WAP54G või WRT54GL + DD-WRT siis oleks rohkem lootust.
      viimati muutis kasutaja vasaraonu; 23 m 2010, 21:04. Põhjus: lisainfo.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Aitähh vasaraonu, aga analoogsest teemast väga kasutegurit ei olnud :/
        Igatahes, kuna ma olen suhteliselt lambuke selle teemapealt siis otsustasin ma "peajaamas" surfata
        ja leidsin sealt sellised asjad -> http://www.upload.ee/image/884535/linksys.JPG
        Äkki on nüüd mõnele targemale sellest veidi kasu aitamisel (:

Comment

Esmalt postitatud kreeman1 poolt Vaata postitust
          ei ole sellest pildist lihtne aru saada
          ilmselt see linksysi webiliidesest
          mis istub mingi juba jagatud ühenduse otsas
          äkki uurid selle linksysile eelneva lüli omanikult, kas tal on vabu aadresse ja määrad need oma ruuteritesse LAN poolele (lk28), lülitad DHCP välja, Määrad DHCP, GW, DNS kõik 192.168.0.1
          seejärel ühendad "välisühenduse" Linksysi LAN-i ja Linksysi - Buffalo LANid omavahel juhtmega ... kui kõik toimib võid järgmiseks WDS-i katsetada lk43 ja 67
          viimati muutis kasutaja kfl; 26 m 2010, 01:00.

Comment

Süsteem Toimib.
            Kuidas toimima panin ? Lihtne.
            Rääkisin ühe targema tegelasega, kes andis mulle ddwrt tarkvara, mis oli vaja ruuterile "sissepressida".
            Peale seda , kui ruuterile ligipääsesin oli ülejäänud lihtne.... põhimõtteliselt selle tarkvaraga suhtleb buffalo ükskõik millise ruuteriga.. ( trendnet,Linksys vm..)
            eniveis, kruttisin ruuterile järele suund antenni, panin ta tööle client mode -il, ostsin siitsamast elfa foorumist läpakale lani kaardi ja süsteem toimib kaabliga väga ilusti. !
            Aga aitähh kõikkidele abistajatele .
            viimati muutis kasutaja kreeman1; 05 m 2010, 19:36.

Comment

Working...
            X