Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem wifiga.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem wifiga.

Palun kohe ette vabandust et lõin uut teemat, kuid kahjuks midagi mulle sobivat siin ega kuskil mujal ma ei leidnud. Üritan oma probleemist rääkida nii et saaksite aru, aga kuna ei oma häid teadmisi kõiges selles, siis luban end pidada blondiiniks
    Asi siis selles et meil kodus (maal) on wifi ruuter axessMV400. Levi on tal mega hea, kui seisab oma koha peal. On ka kaks laptopi. Kõik toimis ilusti kaks aastat. Üks hetk aga minu arvuti hakkas jamama, esialgu kirjutas et "ühendusraadiuses raadiovõrku ei leidu". Seda tegi paar korda. Et siis vahest hakkas tööle, vahest mitte. Siis hakkas kirjutama et ühendus on piiratud või puudub, aga vahest sellegi poolest nett oli olemas. Ja üks hetk siis andis lõplikult otsad, nüüd hakkab otsima võrku, leiab seda, ja jääbgi olekus: "ühenduse loomine", ja see järel "ühenduseta". Samas teine arvuti ikkagi saab ilusti edasi kasutada wifit, järelikult probleem on ikkagi arvutis. Arvuti kohta siis nii palju: Fujitsu Siemens Amilo L1310G windows XP 5,1 versioon.
    Küsimus siis selles, et mis viga võib olla, kuidas ma saan seda parandada, mis aitab minu probleemi lahendada?
    Veel kord palun vabandust tülitamise eest.
    Ettetänades.

Vs: Probleem wifiga.

Kas oled arvutiga käinud mõnes teises levialas?Kas siis on ka probleemid?

Comment

Jah, probleem on ikka alles, seega arvasingi et mure on arvutis kas süsteemis või siis võrgukaardis.

Comment

Võiks üle vaadata võrgukaardi draiverid. Vajadusel uuendada või maha võtta ja uuesti paigaldada.
        Kui see osa korras, prooviks mina mõne Linuxi plaadiga. Kui jama säilib, on täenäoliselt kaart õhtal, kui mitte on Windowsil viga küljes.

Comment

Kui arvuti ja ruuter ühendada kaabliga (wifi välja), kuidas siis on lood?
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
            Kui arvuti ja ruuter ühendada kaabliga (wifi välja), kuidas siis on lood?
            Just, tahtsingi lisada et kaabliga töötab ikkagi. Aga vaatasin et kaabliga ühenduse puhul kasutab ta "NET ADAPTER" seadme, aga vifiga kasutab "Ralink RT2500 WIRELESS LAN Card". On olemas ka mingi ""Broadcom 440x 10/100 integrated C".
            Võiks üle vaadata võrgukaardi draiverid. Vajadusel uuendada või maha võtta ja uuesti paigaldada.
            Kui see osa korras, prooviks mina mõne Linuxi plaadiga. Kui jama säilib, on täenäoliselt kaart õhtal, kui mitte on Windowsil viga küljes.
            Vabandust, kas te võiksite natuke seletada, kuidas ma saaksin seda teha? ma väga rumal ei ole, aga selliseid asju ei oska veel.

Comment

Esmalt postitatud aliso4ka666 poolt Vaata postitust
              vifiga kasutab "Ralink RT2500 WIRELESS LAN Card".
              Esimene kahtlusalune.

Comment

See "Ralink ..." on WiFi-kaart.
                "Broadcom ..." on LAN, ehk nö. kaabli-kaart.
                Draiverimajandust uuri kõigepealt nii:
                Control panel->System->Hardware->Device manager
                Seal on näha kogu masinas olev raud ja staatus.
                Võrgukaardid peaks olema "Networks adapters" all.
                Ühelgi asjal ei tohi taga olla kollast küsimärki, mis väljendab pm. draiveri puudumist.
                Samuti ei tohiks seal olla hüüumärki kollases kolmnurgas.
                Prooviks võid oma Wifi-kaardi sealt ära keelata, ja siis uuesti lubada. Ja kas siis mingeid muutusi on. Valikud tekivad, kui seadmel teha paremklõps.

Comment

Tänan südamest et võtate osa minu probleemist,üritate aidata ja seletate nii arusaadavalt. Suured tänud.
                  Proovisin kõike, vaatasin kõike, ei ole mingeid märke, keelamist olen ka enne proovinud, tegin seda praegu uuesti - ei aita. Hetkel uuendasin siis uuesti seda raadiovõrku, nüüd kirjutas "järgmist toimingut ei saa lõppule viia: IP aadressi uuendamine".
                  Kas teil on äkki veel mõned variandid?

Comment

Esmalt postitatud aliso4ka666 poolt Vaata postitust
                    Kas teil on äkki veel mõned variandid?
                    wifi kaart välja ja teine, terve asemele.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
                      wifi kaart välja ja teine, terve asemele.
                      Imelik on küsida, aga kust ma saan seda kaardi välja võtta, ma olen küll arvuti lahti lammutanud mittu korda puhastamiseks, aga ei ole eriti tähele pannud kaardi..
                      Selline küsimus, siin keegi rääkis et asi võib olla antennides mis on nagu väiti ekraani taga, kas võib ka selline asi olla?

Comment

Vaevalt, et antennid viga saanud. Aga wifi kaart on kuskil tikutopsi suurune vast ja tavaliselt asub läppari all ühe kaane taga.

Comment

Kui sellel masinal on WIFI emaplaadile integreeritud, siis pole sul endal muud teha kui osta uus masin või leppida wifi puudumisega. Kaabliga ju nettus olemas.

Comment

Või kasutada mõnd USB wifi adapterit.
                            otsija

Comment

Või kasutada mõnd USB wifi adapterit.
                              Kus sellist asja saada, mis hinnaga ja millist, ehk oskate soovitada?

Comment

Working...
                              X