Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem wifiga.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Probleem wifiga.

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
    Kui sellel masinal on WIFI emaplaadile integreeritud, siis pole sul endal muud teha kui osta uus masin või leppida wifi puudumisega. Kaabliga ju nettus olemas.
    Olemas küll, aga olen harjunud, et läppariga saab mööda oma maja ja hoovi ikka käia, et saab vajadusel seda kaasa võtta linna jms.

Comment

Võiks üle vaadata võrgukaardi draiverid. Vajadusel uuendada või maha võtta ja uuesti paigaldada.
      Kui see osa korras, prooviks mina mõne Linuxi plaadiga. Kui jama säilib, on täenäoliselt kaart õhtal, kui mitte on Windowsil viga küljes.
      Laadisin alla selle driveri, pakkisin lahti nähtavale kohale aga ei ole ta sinna ilmunud. Linuxist kuulen esmakordselt, kas äkki seletate?
      Olen megatänulik kõikide variantide ja soovituste eest, jään neid ootama siis niikaua kui probleem laheneb

Comment

Tirid miski uuema linuxi versiooni, neil üldiselt livecd peal, estobuntu peaks kärama näiteks, kõrvetad selle plaadile ja pistad plaadi masinasse ning buudid plaadilt linuxi, eeldatavasti tunneb linux su wifi adapteri ise ära(ehk kusagil on ka kirjas linuxi kodukal vms, milliseid adaptereid näiteks estobuntu toetab). Kui nüüd sealt linuxist netti saad kenasti, siis on miski softijama sul selle kõvakettal oleva winniga. Sama tulemuse annaks ka muidugi format ja uuesti win peale. USB wifi julladest ajab asja ära mingi odav juust ka, leviulatus on neil ainult enamjaolt kehvem kui läpasisesel wifil, mingi taoline näiteks, eks leiaks odavamagi kui hästi tahta.
        otsija

Comment

Miks paneb läpaka wifikaart kõlari ragisema. Kõlar on läpaka sisse ehitatud ja heli mahakeeramisest ei piisa.

Usb wifiga ei ragise.

Comment

Working...
          X