Niisiis tegu on kodustes tingimustes valmistatud plaatidega ;D... kirjutamisprogrammiks Nero Express ja plaadiks tavaline CD-R. Probleem ise järgmine: Mul on kaks CD mängijat ja üks pleier. Kui kirjutada 48X kiirusega, siis esimene CD-mängija mängib kolm esimest lugu ja jääb siis paar korda kinni ja teatab "error", teine, selline ürgvana CD-mängija mängib samuti kaks esimest lugu ja siis on vait kui haud, aga pleier mängib ilusti tervet plaati. 36X kiirusega on kõik enamvähem sama, ainult mängimisele läheb 6 esimest lugu ja jama hakkab siis pihta, pleier mängib jälle kõiki lugusid ilusti. Aga 4X, 8X ja 12X kiirusega juhtub selline asi, et üks muusikakeskus ja CD pleier mängivad ilusti kõiki lugusid aga see ürgvana hakkab lugema... tekst "(read) CD" hakkab vilkuma ja nii see jääbgi, ei näita lugude numbreid või teatab siis pikema aja pärast "no CD". Millest võib olla tingitud selline nähtus, kas kasutavatest toorikutest või kirjutamisprogrammist?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Probleem CD mängimisel
Collapse
X
-
Tere
lugesin kunagi tehnikamaailmast mingit testi kiirete(36,40 jne) CD kirjutajate kohta ja sealt selgus et vist ykski kiire kirjutaja ei suutnud yle 24X normaalset plaati teha (erroreid ikka kole palju)
aga kui sul ka aeglase kirjutuse juures jama siis soovitaks puhastust(Cd mängijaje ja ega ta kirjutajale ka paha tee)
ka omal on olnud probleeme teiste kirjutatud plaatidega, kyll dataga aga tundub et need kiired kirjutajad suudavad ainult isee oma tööd lugeda.
omal igivana 4X HP kirjutaja ja plaadid on kõik igas mängijas loetavad.
Comment
-
aga kui sul ka aeglase kirjutuse juures jama siis soovitaks puhastust(Cd mängijaje ja ega ta kirjutajale ka paha tee)
ka omal on olnud probleeme teiste kirjutatud plaatidega, kyll dataga aga tundub et need kiired kirjutajad suudavad ainult isee oma tööd lugeda.
omal igivana 4X HP kirjutaja ja plaadid on kõik igas mängijas loetavad....
Comment
-
- Puhasta CD-mängijate lugemispead ära.Ise olen puhastanud samamoodi,nagu vanasti maki helipäiduhta piirituse ja vatitupsuga.Ainult jälgi,et vatikiudusid peale ei jää.See silmake ise on ka päris õrnalt kinni,nii et ära kõvasti vajuta.
- Ei soovita üle 24X kiirusega kirjutada.
- Kui sulle Nero Express ei meeldi(olen kuulnud,et paljudele ei meeldi),siis võta tavaline Nero 5 või 6.
Või Alcohol,või CloneCD.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
... kirjutajat pole ilmselt vaja puhastada, sest see alles 7 päeva vana ;D ja kui asi on errorites, mis plaadi kirjutamisel tekivad, miks siis CD pleieril mingeid probleeme pole plaadi mängimisel. Ja kirjutaja ise ei ole mingi 500 kroonine, vaid ikka ühe parima firma toodang.
CD-MRW ajamid loevad kõiki teisi CD formaate, mitte-MRW ajamid aga vajavad MRW-diskide lugemiseks vastavat tarkvara.
Ehk on selles asi?
Comment
Comment