on siuke probla et ei leia kuskilt tasuta täis versiooni programmist "Adverb 2000". Äkki keegi tiab mõnda lehte kust saax selle täis versiooni ???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
progra
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
freakmanSildid: Puudub
-
viisakas (ja/või tark) inimene loeb enne kahtlase küsimuse esitamist seinal rippuvaid mängureegleid. eriti punktid:- mõtle, kas sinu postitus on teemakohane.
tark- ja riistvarafoorum ei ole sobilik koht nt. mängudele crack'ide otsimiseks; ning - ära küsi avalikus foorumis, kuidas seadust rikkuda, kräkkida, piraatida jms.
kui sa sellise asjaga tegeleda tahad, tee seda omal käel ja omal vastutusel ning sa oled imbetsill, kui sa palud selleks teiste abi;
aga sinu küsimusele vastus: täisversiooni saab realsoftware kodulehelt. küsi neilt, äkki annavad sulle tasuta.
vtl, moderaatorGSM: 5039624
- mõtle, kas sinu postitus on teemakohane.
-
freakman
sealt ma juba kysisin. Sellepärast ma nyyd siit kysingi, et äkki keegi teab kust saax täis versiooni ???
Comment
-
sealt ma juba kysisin. Sellepärast ma nyyd siit kysingi, et äkki keegi teab kust saax täis versiooni ???
tavaliselt inimesele üks kord ütlemisest piisab, et asjadest aru saada. tundub, et mõni tegelane ei saa ka aru mitmest korrast. proovin siis veel üks kord ja hästi aeglaselt seletada:
1) siin foorumis avaliku piraatlusega ei tegele. punkt.
et miks? et kõik ju tegelevad? -
sellepärast, et see:
a) on seadusega karistatav;
B) me ei soovi, et ükski organisatsioon saaks meile selle pärast kraesse tulla;
c) me ei soovi jätta tevalo foorumist muljet, kui järjekordsest wannabe häkkerite kambast;
2) moderaatoriga ei vaielda. moderaatori otsus on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu.
kui ei meeldi, on alati võimalus panna püsti oma server, teha sinna oma foorum ja kehtestada seal oma reeglid
3) freakmanil on kirjas hoiatus reeglite mitmekordse rikkumise eest.
teema lukus.
vtl, moderaatorGSM: 5039624
Comment
Comment