Palun vabandust, et lähen lihtsamat teedpidi, aga aeg on tähtis. Minu ülessanne on koostada võimalikult väike ja võimas miniarvuti. Palun selleks abi asjatundjatelt, et juhataksite mind õigele teele. Kõik kes mind selles osas aidata saavad võiksid sõna võtta. Ma pole selles asjas eriline asjatundja, aga mul on idee ja tahan selle ellu viia. Kui idee ilmet hakkab võtma, siis läheb vaja spetsialistide arsenali, tootearendusse.
Praegu lasi apple välja Iphone 4. Tean et seda jooksutab apple A4 prose mida toodab samsung. RAM on seal 256 jne jne. Saab jooksutada lõdvalt HD videot ja 3D aplikatsioone, touchscreeni jms. Päris võimas jublakas.
Kas keegi oskaks komplekteerida midagi taolist ja leida tootjafirmad, ning hakata tarkvara arendama?
Praegu lasi apple välja Iphone 4. Tean et seda jooksutab apple A4 prose mida toodab samsung. RAM on seal 256 jne jne. Saab jooksutada lõdvalt HD videot ja 3D aplikatsioone, touchscreeni jms. Päris võimas jublakas.
Kas keegi oskaks komplekteerida midagi taolist ja leida tootjafirmad, ning hakata tarkvara arendama?
Comment