Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Huvitav probleem neti jagamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Huvitav probleem neti jagamisel

Sai siis kodus nett jagatud. Sissetulev Atlas kodu.Siis on arvuti koos windows 2k-ga, ja sellel kaks võrkarit sees. Jagan sellest siis netti teisele arvutile, millel istub win98.
    Probleemi nagu polekski ...aga.. Osad lehed ei tule lahti mul win98-ga .lihtsalt magab mõne minuti ja siis "this page cannot displayed" Algul mõtlesin, et maas,kuid siis avastasin, et jagatavas arvutis kõik okei.
    Siis ma ei saa kuidagi veel sellest w98 arvutist maili lugeda.
    kui teha selline asi telnet mail.ee 110 , siis ilusti saab sisse ja pop3 immiteerides ka mailide nimekirja
    käsu retr, ehk siis maili kättesaamise ajal pool tuleb ja siis hangub. M$ väljavaade ekspress (ei kasuta üldiselt seda) ei saanud kah maile kätte, kuigi serveriga leidis ilusti ühenduse. Jagatavas arvutis probleeme pole.
    Proovisin koos zone alarmiga ja ilma, vahet pole

Millest selline huvitav kala ???
    Sisevõrgu ip-d on 172.16.0.1 ja ..2 teisel
    võrkariks on W98 masinal Chronose kaart
    Elioni kaudu suhtleb W2k masin ISA 3com kaardiga.
    aga mis kaardi kaudu suhtleb W2k sisevõrguga, seda ei tea (ei viitsi lammutada, kui vaja ütlen,kuigi see vist oluline pole)
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Ei tea ,kas sama probleem mul, et ei saa pikale postitusele täiendada...
    Ftpga sama jama. tõmmata saan w98 masnas, aga uppida ei saa
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

see kui väikesed asjad liiguvad ja pikemad asjad hanguvad, viitaks justkui MTU probleemile.
      kuskilt jäi kõrva et kodu-adsl-iga on MTU jama varemgi olnud. googelda adsl+pppoe+mtu (endal pole praegu tõesti aega seda sinu eest otsida , kust ja kuipalju täpselt seda kruttida tuli)

ps. helpdesk.neti.ee-s oli ka kunagi sellest juttu, aga see sait on praeguseks vist maas ja suunatakse ümber elioni pealehele. millaski lubati, et sama sisu liigub elioni alla ümber.
      GSM: 5039624

Comment

See peaks mtu probleem olema jah. Veel, kui kasutad Elioni poolt kaasa antud Enternet nimelist PPPoE tarkvara, siis ma soovitan see asendada RASPPPoE-ga. Olen tähele pannud, et Enternet ja ICS koos hästi ei taha töötada.

mtu näppimiseks on DrTCP nimeline vidin:
        http://www.dslreports.com/drtcp

RASPPPoE:
        http://www.raspppoe.com/

Comment

Tänud
          tööle sain
          aitas mtu panemine 1492 peale, nagu oli ühes viites soovitatud..

Muide, mis asi see mtu on, kui keegi eesti keeles viitsib seletada???

Comment

MTU - maximum transmission unit

http://searchnetworking.techtarget.com/sDe...i213605,00.html

Comment

Selge, aitähh

Comment

Working...
              X