Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

STOP: C0000221 Unknown Hard Error ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: STOP: C0000221 Unknown Hard Error ???

Ei toimi, mul ESC ei tee midagi, ikka sama kiri ees mustal taustal...

Algul ilmub korraks:
    Press <Tab> to switch to Post or <DEL> to run BIOS setup (see Del siis on oma klahv, niisuguse tähisega, millele klikates kohe avaneb BIOS) aga mida see Tab teeb siis?
    Samas mis klahv see on? Niisugust eraldi ei märka klaviatuuril olema (kõik klahvid on olemas )
    Anyway, mul juba hakkab tunne tulema, et see masin saab minust jagu ...
    -superradical-

Comment

Tab.
      CapsLock-i peal see nooled vastamisi klahv.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
        Press <Tab> to switch to Post
        See näitab selle lollaka logo asemel BIOS-i tegemisi, siis võid ka seda "Boot menu" klahvi näha (sisuliselt suvaline ülemise rea oma Esc ... F12).

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
          Kas bootimise ajal "Boot menu" klahvi kohta ei kuvata midagi?
          Nagu "Bios setup" klahvi kohta kirja kuvatakse.
          Minu lauakatel saab sinna F12-ga, ja kui sealt avanevast menüüst seade ette näidata, siis sealt ka starditakse, olenemata Biose sätetest.
          Ma muidugi ei tea, kas kõigil masinatel seda võimalust üldse esineb.

F12 arvuti sisselülitamise järel klikkides tekib küll niisugune tekstirida...

Reboot and Select proper Boot device
          or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_ (see_ vilgub seal järel)

Mida siis vajutada vaja (mis "key"???) ? kui enter panen siis ilmub jälle:

A disk read error occurred
          Press Ctrl+Alt+Del to restart
          -superradical-

Comment

Milleks jamada USBga, kui CD/DVD boodib lollikindlamalt?
            Linux eriti.

Comment

Esmalt postitatud taaviu poolt Vaata postitust
              Milleks jamada USBga, kui CD/DVD boodib lollikindlamalt?
              Linux eriti.

No jama selles, et see DVD kirjutaja on ainsana sellel läpakal millega ma maadlen praegu .
              Lauaarvutil ainult CD kirjutaja ja pole toorikut ka millele 709MB ära mahub .
              Ühesõnaga ei saa kirjutada seda Ubuntut plaadile . ---Võimalus oleks ainult CD-le kirjutada aga CD mahust ei piisa

Nüüd proovisin F11 klahvi käivitamise järel...
              Avanes see Boot menüü, sain seal valida seadme millelt Bootida aga USB valimise järel Enter klikates ilmub:

A disk read error occurred
              Press Ctrl+Alt+Del to restart

Mida edasi?
              -superradical-

Comment

Linuxit on CD iso versioonis ka kindlasti!

Aga jah....kisub kahtlaseks.

Praegusel hetkel siis on nii, et

1. Ilma kettata boodib USB Linux ja läheb kõik käima
                2.Paned ketta tagasi ja enam ei boodi, ei nii ega naa.
                3.Mina vaataksin veelkord üle BIOS ketta seaded. ATAPI/IDE/SATA sätted.
                4.Paneksin ketta suure masina järgi, teeksin copy vajalikust ja edasi on juba lihtne Hirens Boot CD kasutades ketas normaalseks ajada.

AGA teema kisub huvitavaks ja jälgin huviga!

Comment

See teema on algusest saati liiva kiskunud.
                  Juba kasvõi see, et Ubuntu ISO alla laadides sai 693,2MB järsku 709MB; kuidas ma ei saa aru.
                  Siis see kõvasti reklaamitud USB variant. See ei ole alati töökindel variant.
                  Jant värk, nagu tõuseks hommikuti "vasaku jalaga" koguaeg.

No alustaks parema jalaga...
                  Jään oma soovituse juurde: post 14-12-10 15:19, Torrentiga alla laadida, kõrvetada plaadile; lollikindel ja järgiproovitud, paigaldatud hulgi, enda kodusel MSI-l on sama asi alternatiivis, ise kirjutan siia hetkel sarnase asja tagant...
                  Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

OK: siis ma veel uut ketast ostma ei torma, vaatab mis saab.
                    Aega omajagu läinud.
                    Ma vaatan, et täna mitu meest pea kogu päeva siin teemas toeks olnud aga lõppeesmärgid veel kaugel...
                    Loodan, et kui jätkan (täna panin masina kokku, vaja paari jooteasjaga ka tegeleda, graafiklust nagunii maas ja nina tatine peas .).
                    Vast ülehomme või heal juhul homme jälle vaatan seda läpakat.
                    Katsun netist uurida ka natuke muidu koguneb siiagi hea posu lolli juttu

Mmmh, just mõtlesin, et kumb jalg hommikul enne maad kaabib, ikka parem kipub olema...

Kusjuures jah, ühtpidi näitab selle Ubuntu mahuks 693,2MB aga pärast oli 709,792MB , pikalt ei mõtlenud aga see on imelik jah.
                    Vaatan uuesti, muidu see 709,792MB oli enne lahtipakkimist. WinRAR zip ilmselt (no, arusaadavamalt siis sel kujul kui ikoon nagu: puna/rohe/sinine raamatukujutis üksteise peal, see siis köödikuga kokku tõmmatud : )). Kui selle ikooni peale liigun näitab igaljuhul mahuks: 709 792 kB , imelik aga nii see on, kinnituseks saaks pildi ka teha aga mis see ikka annaks.
                    Ühesõnaga, vast homme vaatab edasi...
                    viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 16 December 2010, 20:51.
                    -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                      Lauaarvutil ainult CD kirjutaja ja pole toorikut ka millele 709MB ära mahub .
                      Mida edasi?
                      Midagi on sul kusagil sassis. Ma olen CD plaadile kirjutanud ka 715 Mb iso faili. Mahub.
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Seal ei tohiks miskit rar ega Win ega zip olla; on ISO; lahti ei pakita, kirjutatakse tõmmisfail plaadile (mitte nagu failina ISO, vaid ISO tõmmis; seal on suur vahe; ISO pilt failina ei tööta alglaaditavana, ISO-st kõrvetatud tõmmis aga küll).
                        Lugemist/teadust ka:

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
                          Midagi on sul kusagil sassis. Ma olen CD plaadile kirjutanud ka 715 Mb iso faili. Mahub.
                          Tõenäoliselt jah...eks uurin asja aga täna enam seda läpakat ei piina

Esmalt postitatud erku poolt Vaata postitust
                          Seal ei tohiks miskit rar ega Win ega zip olla; on ISO; lahti ei pakita, kirjutatakse tõmmisfail plaadile (mitte nagu failina ISO, vaid ISO tõmmis; seal on suur vahe; ISO pilt failina ei tööta alglaaditavana, ISO-st kõrvetatud tõmmis aga küll).
                          Lugemist/teadust ka:
                          http://viki.pingviin.org/Iso_failide_kirjutamine
                          OK.
                          Annan teemas teada kui mõne probleemiga taas maadlen
                          -superradical-

Comment

693,2MB aga pärast oli 709,792MB
                            See ju täiesti normaalne.
                            693,2MB on maht ja 709,792MB näitab mahtu kettal. Ei oska päris täpselt seletada aga see iga faili puhul nii.

Vaatake kas või mõne suvalise dokumendi atribuute.

Comment

Jah, tõepoolest näitab et on .iso laiend; samas arvab et sisu võib olla raw vormingusse kodeeritud. Prr seda teab.
                              Maht; noh esimine asi on bittide ja baitide nali (viimane uudis oli, et miski tarkpea (vist küll lollpea) käis välja idee, et kõik mahud tuleks taandada tinglikult kümnendsüsteemi täisarvudeni (ideena: mis siis et tegelikult pole, aga ütleme kokkuleppeliselt et on); ja veel hullem on see, et asi leidis väga paljude inimeste (ehk veel suuremate lollpeade) toetuse), siis veel see mahu/koosluse/asetuse maht, kus seisab/kuidas seisab/mis formaadis partitsioonil seisab.
                              Tegelikult võivad erinevad OS`id täiesti erinevalt mahtu näidata. Mida arvestatakse ja kaasatakse mahu näitamisel.

(Viide: radiotehnika35 privaatsõnumite kaust on täis ning...)
                              viimati muutis kasutaja erku; 17 December 2010, 00:05.

Comment

Working...
                              X