Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nvidia 8600 GT plaadi kuumutamine ??? ABI ja KIIRE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: nvidia 8600 GT plaadi kuumutamine ??? ABI ja KIIRE

Esmalt postitatud katkine poolt Vaata postitust
    Küll on ühel see lakikiht üles paisunud (õhumullid) ning ka konded sama laksuga punni löönud. Sai vast midagi valesti tehtud...
    No aga, millest see erku viimane post siis jutustas?

......

Comment

...ma tean, tõin lihtsalt ühe näite, et see üks kord olen kuulnud, et midagi valesti läinud. Seda oli lihtsalt valesti tehtud (vale aeg või temperatuur vms) Kõik ülejäänud katsed on küll edukad olnud.

Aa jh, keegi oli jahutusega ahju pannud ja jahutusel mingi plastik oli natuke sulanud, aga see ei seganud tööd.

Ehk jahutus ja muud jubinad, mis saab - enne maha. Liiga kaua ei või küpseda ja temp ei või ka liiga suur olla. Samuti peab peale küpsetust ta sealsamas ahjus puutumatult püsima kuskil 15-.20 min miinimum. (ahju uks lahti)

Kui valesti ei tee, siis seda ei juhtu, millest ma rääkisin.

Comment

aga miks sa sead temperatuuri allapoole tinasulamise temperatuuri? milles see point on? Lihtsalt soojendad ja kiirendad oksüdeerimist? tina oksiidikihi eemaldamiseks ka aineid kasutad?

Comment

Enne ahju panekut võiks tegelikult BGA reflow profiiliga ka tutvust teha, saaks ehk aimu mis tegelikult ka juhtuma peab. Ei ole päris saia küpsetamine, et 20min@215C.

Comment

lisaks profiilile on tähtis ka vananemine, mis ülekuumenemisel progresseerub päris kiirelt (mul pole enam valemeid meeles, aga oli vist ruutkordsetega tegu). Tagasiside on oluline! nii palaadi pinnalt kui ka proselt eneselt, kui on ema/naise praeahi kasutusel. Saab jah kodu ahjuga (kui seal oleks konvektsioon, niisama kärsatamisega ei hakka tina sulama ja kui ka hakkab, on asjad, mis enne tina on, ammu maha põlenud).

aga jah, loteriis võib ka võita

Comment

Kõik need on mul teada jh. Point on selles, et sul on valikud:
              1. Lased kaardi hinna eest korralikult reflow teha
              2. Viskad kaardi minema
              3. Teed videokaardikooki, saad ta mõneks kuuks või isegi aastaks tööle ja siis ostad juba odavamalt (sest arvutustehnika hinnad odavnevad koguaeg) uue videokaardi, kui vajadus tekib.

Seda kolmandat meetodit on kasutatud küll ning minule on teada ainult üks juhus, kui see ei ole töötanud (ja see oligi see juhus, kus kaart deformeerus)

Comment

Kõik need on mul teada jh. Point on selles, et sul on valikud:
                1. Lased kaardi hinna eest korralikult reflow teha
                Mnjah, kui 100kr on palju, siis küll jah..

Comment

Mida selle all mõtled? reflow hinda? Ja miks siis küsitakse videokivi reflow eest 1500?

Comment

ju siis tahetakse kiirelt rikastuda Ma teen 100 eest. Uuel aastal hind küll nats muutub. aga ma teen neid pealinast eemal kah. tunduvalt eemal.

Comment

100 Eest on väga hea hind. Kas teed hotair või infapunaga.

Comment

Mida selle all mõtled? reflow hinda? Ja miks siis küsitakse videokivi reflow eest 1500?

RAHVAS TEHKE VAHET REFLOW JA REBALL-il. Reflow on lihtlabane kihi kuumutamine, mis igakord pilti ette ei too ja reball on vana kivi maha võtmine ja siis uue peale panek või vana kivi parandamine ja siis peale panek. Esiteks kui mõned hullud tallinnas välja arvata, siis ma ei tea kedagi kes lihtlabase kuumutamise eest nii palju küsivad. Kuid korraliku kivi vahetustöö eest ehk reballi mõnes linnas ei saagi selle raha eest. Aga siin tekib Ka GARANTII VAHE. tavalise kuumutamisega ehk siis reflow korral võb juhtuda et üldse pilti ette ei tule ja paljud oskamatud keeravad emaplaadi veel rohkem metsa. isegi kui saadakse pilt ette siis võib juhtuda et see masin juba õhtul uuesti pilditu. Sellisele tööle garantiid tavaliselt ei anta või siis minski nädal kuni 2. Sest peale seda aega on 90% tehtud asjadest surnud uuesti maha. Reballi puhul antakse alati ka tehtud tööle garantii kuskil kuust kuni 6 kuuni, olenevalt inimesest.

ei no kui kellegil raha on metsikult ja iga päev maksab 100- et läpale pilt ette saada, siis võib küll. Kuid selline tegevus on lihtsalt enda ja teiste petmine. Kui tehakse müügiks, siis arvtavasti on ostja teil paari päeva pärast uksetaga tagasi.

Comment

Esmalt postitatud tazavi poolt Vaata postitust
                          ju siis tahetakse kiirelt rikastuda Ma teen 100 eest. Uuel aastal hind küll nats muutub. aga ma teen neid pealinast eemal kah. tunduvalt eemal.

palju sa oma tööle garantiid annad?

Comment

Tere.
                            Olen seda asja ka uurinud ja olen järeldusele jõudnud,et kivi tuleb maha joota ja ära puhastada,siis tagasi joota .Kui see kivi vigane ei ole (keegi kuumutanud jne.) hakkab asi tööle.
                            Aga asjal üks nõks maha joota lihtne aga ,kes tagasi joodab? Minu teada on selleks kohe joote jaam olemas ,mis mitte vähe ei maksa.Kui ma ei eksi,siis mingi 45000 eek maksab.Kivi alla tuleb ju tinakuulid panna ja,siis kinni joota.Mina ei näe kuumutamisel mõtet ,see enese petmine.Tinal komme kuumenemisel paisuda, maha jahtumisel tõmbuda kokku,nii tekivadki mõrad ja selle tagajärjel halb ühendus.Eriti suurtel temperatuuri kõikumistel.
                            Eriti läpakatel see probleem.Rajuvellu jutt on õige,nii,et 1500 ei ole kallis.
                            Kui eksin parandage.

Comment

Esmalt postitatud =SAAG= poolt Vaata postitust
                              Tere.
                              Olen seda asja ka uurinud ja olen järeldusele jõudnud,et kivi tuleb maha joota ja ära puhastada,siis tagasi joota .Kui see kivi vigane ei ole (keegi kuumutanud jne.) hakkab asi tööle.
                              Aga asjal üks nõks maha joota lihtne aga ,kes tagasi joodab? Minu teada on selleks kohe joote jaam olemas ,mis mitte vähe ei maksa.Kui ma ei eksi,siis mingi 45000 eek maksab.Kivi alla tuleb ju tinakuulid panna ja,siis kinni joota.Mina ei näe kuumutamisel mõtet ,see enese petmine.Tinal komme kuumenemisel paisuda, maha jahtumisel tõmbuda kokku,nii tekivadki mõrad ja selle tagajärjel halb ühendus.Eriti suurtel temperatuuri kõikumistel.
                              Eriti läpakatel see probleem.Rajuvellu jutt on õige,nii,et 1500 ei ole kallis.
                              Kui eksin parandage.
                              Nõustun jutu ideega, kuna ise asjaga igapäevaselt kokkupuutes. 100eegu eest...noh, mul maksab 10cc BGA fluxi juba kuskil 350raha...et kust otsast see rikastumine nii tulema peaks? Samas kui enda ajakulu täielikult nulliks lugeda, lisaks materjalid ka siis...igal omad eelistused.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
                                Nõustun jutu ideega, kuna ise asjaga igapäevaselt kokkupuutes. 100eegu eest...noh, mul maksab 10cc BGA fluxi juba kuskil 350raha...et kust otsast see rikastumine nii tulema peaks? Samas kui enda ajakulu täielikult nulliks lugeda, lisaks materjalid ka siis...igal omad eelistused.
                                Jah, 1500.- pole kallis, aga siin teemas on juttu videokaardist...nüüd uuesti vaadata, siis on küll kallis. Sülearvutite emaplaatidele seda teha, siis 1500.- jah normaalne hind.
                                Siin peaks siis mitte reballingu vaid reflow tegema, et sellel mingit mõtet ka oleks. Reballingul oleks siis mõtet ainult, kui videokaart väga kallis või videokaardi taaskasutamise eesmärgil.

Ma ei suru siin mingit DIY cookingut peale...Kui saad lasta teha kuskil paremat reflow´d, lase käia. Kui tahad maksta head hinda reballingu eest, minugipoolest... Kui ei saa ja julged, siis ahi on köögis vast ikka olemas... Mina nkn ei tegele sellega, et mina selle jutu pealt ei teeni midagi.

Aga ma soovitan soojalt MITTE müüa edasi neid kaarte vms asju, mis ahjust läbi käinud. Sellest saad veel jama kaela, sest nagu mina ja nagu teised siin ütlesid, see ei püsi kaua, kui nii teha. Ajutiselt saab korda, kuniks uus kaart vms on leitud asemele.

Comment

Working...
                                X