Head inimesed! Käsil on eelpoolmainitud printeri(A4, maatriks) taastamine. Loodetavasti on nüüd vead emaplaadil parandatud. Kuid seni kui see töö juures riiulil oli, on sellelt salapärasel moel kaduma läinud EPROM, (27C128 ilmselt). Ehk on kellelgi niisugune printer olemas, mille järgi saaks selle kivi järele kloonida. Mul on programmaator olemas.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Printeri Oki Microline 182 Elite EPROM?
Collapse
X
-
Seesamune Oki 321 Elite on olemas, ei sobi. Peale selle on veel Oki 280, Oki 192, Oki 193, Oki 520. Võin ise nende chip dump'e pakkuda, kui kellelgi peaks huvi olema. Konstruktsioonilt kõige lähemal 182-le on 280, samade osade baasil ehitatud, kuid kivi on 27C256. 192 ja 193 on ka sama ehitusega, ainult n.ö. pika võlliga. 192 aga on tarkvaraliselt palju keerulisem: seadistamiseks saab menüü paberile välja trükkida ja seal palju parameetreid muuta kui vaja (sarnaselt 321-le).
Comment
-
terv Tarms!
Mainid et Sul ka OKI 520 olemas...
Kas töökorras?
Kas see on saadaval (kasv6i laenuks 2-4 päeva)?
v6i oskab kes iganes äkki soovitada kust nimetatud masinat v6iks KIIRESTI saada?
Kas Ühispank kasutab OKI't??
hansa vist kasutab epsonit...
tervitustega,
Jüri
yuri127@hot.ee
Comment
-
To yuri127: See OKI 520 ei tööta üldse, ostsin selle väikese raha eest ühest kola poest, nii igaks juhuks. Pärast sisselülitamist ei hakka midagi liikuma, ainult punane tuluke esipaneelil põleb ja muud ei midagi. Milles asi seisab, ei oska öelda ja OKI printereid on üldse kasutuses harva näha. tarms@reaal.ee
Comment
-
To yuri127: Kas ma sain õieti aru, et oled huvitataud minu rikkis Oki 520'st? Kui nii, siis anna teada tarms@reaal.ee. Liigun ise Võru-ja Viljandimaal, vahest harva ka Tartus ja Pärnus.
Comment
Comment