Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ML n760 graafikakaart läheb lolliks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ML n760 graafikakaart läheb lolliks?

asi oli nii siis, et õde oli arvutis ja järsku pilt valge, triibud ekraanis jne.

sai viidud arvuti remonditöökotta seal kohe öeldi et ekraan katki et uut vaja jne, aga ytlesin neile et pange nii et saaksin välisekraaniga siis seal arvutis olla. siis nad uurisid ja tuli välja et ekraan ei olnudki katki . pm nad panid uued videokaardi driverid peale ja jutujärgipuhastasid tolmust ka . sain arvuti kätte siiis sain 15min olla ja jälle sama jama, raiped küsisid 300 selle eest mult:S, siis enam ei tahtnud sinna viia ja mõtlesin et vaatan mis seal arvutis sees on tegin altlahti ja vaatan see propeller ja need jahtus ribad vms , need paksu tolmu all, seega ma maksin driveri paneku eest 300 eek , kas pole tore ?

pm arvuti teeb nii et paned tööle siis paar sekki töötab propeller täiskiirusel ja siis jääb seisma ja saan arvutis olla 10-15min ja siis jälle pilt valge, jahtub maha siis tuleb jälle pilt ette healjuhul , halvimal pean välisekraani abil uuesti graafika driveri peale panema siis jälle pilt ees.

ja üks küsimus veel.et kas seal vasktorudes tiiviku juures seal sees on mingi vedelik?

pm asi kuumeneb üle vist eks? üks pakkus välja et termopasta läbi vms ?

kellegil on pakkumisi? keegi tartus saaks vaadata asja üle? korda teha?

Vs: ML n760 graafikakaart läheb lolliks?

90% on videokivi omadega pahaks läinud. Video reball/kivi vahetus aitavad. Korralik remonditöökoda oleks öelnud 3-5k ja emaplaadi vahetus, sul õnneks/kahjuks nii ei läinud. Mitmeid elukaid sellistest vigadest elule toodud.

Thermal pipe on võlusõna jahutustorude kohta, seal omamoodi elu sees jah.

Comment

ML ehk võibolla järjekordne MSI masin?

Lammutamisega võta natuke hoogu maha...
      Mis marki täpselt masin on ja kui vana too on?

Siis, ütleme et pistis "pildi tasku"; kui nüüd lülitad masina välja (oleneb kuidas on nõus välja lülituma; kas siis nupust, või korjad tagant laadejuhtme ja eraldad seejärel aku mõnedeks sekunditeks), nii et kõik jälle seisab kenasti, tuled kõik kustus ja puha... seisab väljalülitatud olekus ca 10 sekundit.

Nüüd kui lülitad uuesti sisse, siis mis saab..?

Kas tuleb must ekraan ette koos tekstiga et saad Biosi sisse (vist pead Delete klahvi all hoidma) või tuleb miskit muud?

Kui Biosi sisse saad ja jälgid mängu, siis mis temperatuure Bios sulle näitab seal?
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

[QUOTE=erku;397156]ML ehk võibolla järjekordne MSI masin?

Lammutamisega võta natuke hoogu maha...
        Mis marki täpselt masin on ja kui vana too on?

2 aastat ja mingi 6kuud äkki

Nüüd kui lülitad uuesti sisse, siis mis saab..?

praegu ekraan valge mingit pilti.

pm ML n760 on mark. nupust läheb kinni ja kõik tuled kustuvad. praegu ei tulegi pilti ette peab jälle välisekraaniga panema driveri peale siis saab jälle 10min olla

pm kui välis ekraani järgipanen siis lähen f8 abil safe modega arvutisse ja panen driveri mälupulgalt ja siis teen resa ja siis on korras, aga mitte kauaks.

Comment

90% on videokivi omadega pahaks läinud. Video reball/kivi vahetus aitavad.

palju see kivimaksab? ja vahetus?

Comment

Noh eks ta sureb ära ükskord nagunii.
            Aga paistab jah, et sellel mudelil on kaks tüüpviga. Üks on videokivi surm ja teine on ventilaatorikontrolleri surm, peale mida sureb ka video.
            Eelöeldust on võimalik järeldada et kui peale täistuure jääb vait see vent, siis ehk on esialgu see vendiajami surm käsil ja juba on ka videosurma märke.

Et asja kontrollida, tuleb kaan alt võtta ja vaadata, kas vent jääb seisma; kui jäi, siis lülitada kohe masin välja. Päris seisma ta nagu jääda ei tohiks toatingimustes.
            Siis tuleb mõelda, kuidas too tööle saada, et töötaks koguaeg. Tegemist võib olla +5V ventilaatoriga.
            Kui saad vendi korralikult jahutama, kaaned kõik peal, tolmust puhas, võib tekkida piisav jahutusefekt, ehk saad arvutiga tööd jätkata ka edaspidi.

Comment

ma näen alt juba et jääb täiesti seisma, alguses paneb 2 sekki täiega ja siis kõik .

kuidas nii saab et koguaeg vent k2ib?

Comment

Esmalt postitatud Nihhuja poolt Vaata postitust
                ma näen alt juba et jääb täiesti seisma, alguses paneb 2 sekki täiega ja siis kõik .

kuidas nii saab et koguaeg vent k2ib?
                Pigem eeldaks, et vent ikka hakkab käima alates mingist kindlast temperatuurist alates. Kahjuks paljudel masinatel on see temp aga suht kõrgel (isegi 70C+ enne kui vent käima hakkab) ja sinna maani jõudmiseks läheb aega. Kui alguses tuurid üles võtab, on ventika kontroller ju korras, sest sellega venti juhitakse.

Comment

Mul on ka üks MSI kodus, üsna sarnane; on tulnud remontida, selliseid.
                  Tööle hakkavad sellistel vendid kohe; 2 tuumaline prose on paras energiaröövel; jahutus on nott- nagu ta on- pisike ja hädine sellise prose ning korpuse jaoks.
                  Vendi kvaliteedid on ka viimastel aegadel alla igasugu arvestust, töötab kaks aastat ja ongi lärm sees, või täitsakööga (kui vähe jahedamat kliimat näeb- külma õhku).
                  Temp on tühijooksul reeglina sellistel 40-45*C; kui on hea soft hea draiveriga, saab vahel vähemaks nii 32-38*C (kui toas on ca 20*C); koormuse all olen näinud ühel 73*C. Reeglina, kui temp on juba üle 55*C lähevad ventilaatori pöörded üsna üles.
                  Ma pakun et alumine "target" (Start point, Start target point) on nagu ikka 20 või 22*C, vähemasti võiks arvata et on, kuigi Biosis numbreid näha pole, aga Bios ise on standartset tüüpi kuigi- "nenüüvaba" (ajuvabat tüüpi).

Olen ühte masinat näinud, kus sees olid lisajuhtmed. Abi-toide oli võetud USB pesa tagant. Dioodid olid vahele pandud, nii vanale kui uuele ahelale; miski imepisike takisti taoline vidin oli ka vahel USB toite poolel (oli ta nüüd imeväike kaitse, või siis takisti).

Comment

Esmalt postitatud erku poolt Vaata postitust
                    Mul on ka üks MSI kodus, üsna sarnane; on tulnud remontida, selliseid.
                    Tööle hakkavad sellistel vendid kohe; 2 tuumaline prose on paras energiaröövel; jahutus on nott- nagu ta on- pisike ja hädine sellise prose ning korpuse jaoks.
                    Vendi kvaliteedid on ka viimastel aegadel alla igasugu arvestust, töötab kaks aastat ja ongi lärm sees, või täitsakööga (kui vähe jahedamat kliimat näeb- külma õhku).
                    Temp on tühijooksul reeglina sellistel 40-45*C; kui on hea soft hea draiveriga, saab vahel vähemaks nii 32-38*C (kui toas on ca 20*C); koormuse all olen näinud ühel 73*C. Reeglina, kui temp on juba üle 55*C lähevad ventilaatori pöörded üsna üles.
                    Ma pakun et alumine "target" (Start point, Start target point) on nagu ikka 20 või 22*C, vähemasti võiks arvata et on, kuigi Biosis numbreid näha pole, aga Bios ise on standartset tüüpi kuigi- "nenüüvaba" (ajuvabat tüüpi).

Olen ühte masinat näinud, kus sees olid lisajuhtmed. Abi-toide oli võetud USB pesa tagant. Dioodid olid vahele pandud, nii vanale kui uuele ahelale; miski imepisike takisti taoline vidin oli ka vahel USB toite poolel (oli ta nüüd imeväike kaitse, või siis takisti).
                    Kas see ilusate temperatuuride jutt oli nüüd CPU kohta? Siis ma usun seda, kui aga GPU siis väga mitte. GPU tavaliselt ikka tulisem.

Comment

Working...
                    X