Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DVD- rom

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD- rom

Windows ei leia enam ketast E. Originaalplaadid loeb välja, aga isekirjutatuid mitte. Tegemist siis Windows 7-ga. Ütleb et ei pääse juurde valitud failile, seadmele või teele. Draiverid näitab et on korras. Milles võib olla probleem?
    Kirjutada ka ei lase plaatidele.
    viimati muutis kasutaja Nrgy; 30 December 2010, 16:01.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Vs: DVD- rom

Kas ta siis loev või ei loe välja? Esimene lause ütleb ühte, teine hoopis vastupidist. Puhastusplaati oled proovinud, ehk hakkab laser lihtsalt ära väsima.

Comment

DVD romi on kasutadud imevähe. Arvuti on ainult 3 kuud vana. Originaalid loeb välja, isekirjutadud plaate ei tunnista.

Comment

On sel tüübitähis/nimi ka?
        Ainult DVD-seade, või miski combo?
        Kui combo, kuidas CD-dega käitub?

Edit:
        Ja mis sorti plaatidega on tegu. Olen kohanud seadet, mis DVD+R plaate ei tunnistanud, kuigi spetsis oli toetatud.DVD-R-iga probleeme polnud.
        Miski LG oma oli.
        viimati muutis kasutaja tcumen; 30 December 2010, 19:32.

Comment

Combo peaks ikka olema, kirjutab ja loeb, läppari oma. Asi ei saa olla dvd mängijas füüsiliselt, see peab olema kusagi süsteemis viga. Mängija mudeli nr. HL-DT-ST DVDRAM GT32N. Kirjutamisel andis veateate #0xEBO20B88.

Comment

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
            Asi ei saa olla dvd mängijas füüsiliselt
            Kas proovisid teises masinas? Töötas?
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Plaadid lasin kuu aega tagasi arvutisse ja toimisid enam järsku ei toimi. Tuttav rääkis et laseri tõstemehhanism ei tõsta plaadile silma piisavalt lähedale, kehtib mitteoriginaali suhtes, ei ole nii kvaliteetne. Aga ei usu et asi selles on, ise enesest katki lugeja ikka ei lähe.

Comment

Ega sul see jama peale Win 7 installimist ei tulnud sisse. Osa cd - dvd lugejad ei töötagi Win Vista ja Win 7 -ga.

Comment

Ei ole, WIN7 oli ostes peal juba. Jama hakkas peale Kaspersky peale laskmist. Vaatasin töökindlusajaloo graafikut ja peale Kaspersky pealelaskmis kuupäeva hakkas töökindlus kolinal kukkuma. Lasin Kaspersky maha ära. See muutis minu arust enamus failid selliseks, et arvuti ei oska nendega enam midagi teha. Võis Kaspersky DVD romi failid ära rikkuda?

Comment

Kui sul oli mingi kräkkitud värk - kes teab.
                    Mul on ka Win 7 ja Kasperski viirustõrje. Pole veel probleemi olnud.

Pigem võis mõni viirus Kasperskile tuule alla teha. Osa viirused hakkavad alles, siis tööle kui need avastatakse. Võimalik, et peale Kasperski installimist leidis programm viirused ja need hakkasid omakorda toimetama.

Tee dokumentidest varukoopiad igaks juhuks !
                    viimati muutis kasutaja plaaster; 31 December 2010, 14:23.

Comment

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
                      ...See muutis minu arust enamus failid selliseks, et arvuti ei oska nendega enam midagi teha. Võis Kaspersky DVD romi failid ära rikkuda?
                      Millistest failidest jutt? Andmefailid või Windowsi enda süsteemifailid?
                      Võiks proovida Device managerist plaadiseadme uninstallida. Seejärel masinale restart.
                      Võibolla loksub paika see ROM seal.
                      Kui Windows on rikutud, võiks proovida süsteemitaastet, kui on olemas taastepunktid enne Kasperski paigaldamist.

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
                        Millistest failidest jutt? Andmefailid või Windowsi enda süsteemifailid?
                        Süsteemifailide märgid muutis ära.
                        Asi loksus nii paika, et hakkasin tegema AI Recovery Burnerit. Ikkagi ei lugenud plaate välja ja võtsin südametäiega vatitiku ja lasin paar korda üle laseri. Siis hakkas välja lugema ja tegin AI Recovery Burneri lõpuni. Nüüd loeb kõik plaadid välja nagu kellavärk. Äitah vastajatele muidugi selles osas.

Comment

Working...
                        X