Nimelt hakkas siis arvuti töötamise ajal mingitel hetkedel sellist tihase piuksumist tegema. Hääl on nagu oleks tihane akna taga aga tuleb arvuti kastist. Nii palju olen täheldanud, et ta teeb seda siis kui see töötamise punane tuluke kah põlema süttib. See punane tuluke vilgub üsna tihedalt aga heli tuleb suva hetkedel aga koos selle punase tulukesega. Et on kellelgi ideid mis viga või mida teha.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvutil on tihane sisse läinud?
Collapse
X
-
Vs: Arvutil on tihane sisse läinud?
Minul hakkab arvuti piiksuma, kui protsessori radiaator on tolmu täis ja protsessori temperatuur läheb üle etteantud piiride.
Protsessoril enamus ajast 99,9 % koormust peal.
Kui nii juhtub, siis võtan ventilaatori pealt, puhun radiaatori ja arvuti puhtaks ning lõpuks panen ventilaatori tagasi.
Juhtub seda paar korda aastas ....MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Vs: Arvutil on tihane sisse läinud?
paistab et asi oli jah selles alla ja üleslaadimises bitcometiga. Enam nagu ei kuule seda häält. Muidu mul jah üks ketas on maxtori vana ketas mis küll on lihtsalt teatud failide säilitamiseks. Kogu muu värk käib uuel WD 1TB. Võibolla on see tiuksumine ka varem olnud aga ei pannud tähele sest mul üks lisa vent oli tasakaalust väljas tegi vibratsiooni müra. Nüüd selle asemel uus vent ja siis jäi nagu see heli kõrva. Hetkel bitcomet kinni ja vaikus.
Comment
Comment