Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

restardid peale winupdate'i

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

restardid peale winupdate'i

Mul oli mingil põhjusel vaja windowsi "parandada" CD'ga. 8)
    Peale seda läksin windows update lehele ja lasin update'id uuesti peale. peale seda tegin restardi .. jõudis windowsi logo ette tulla... laadimisriba ka veidi liikus ja tuli restart
    Teeb siis restardi ära ja uuesti sama jama. :'( Selle vastu aitas aunult uus "parandamine" CD'ga.
    peale on ainult võimalik lasta need update'id mis ei ole security update'id (arvatavasti põhjustab seda neist mingi üks)
    Windows on 2k pro. ja võiks olla vastuseks midagi muud, kui linux või formaat.
    Loodan, et keegi viitsib selle pika ja segase teksti läbi lugeda ;D
    transistor[ätt]starline[punkt]ee

Mingi variant on see, et said update vigaselt kätte.
    Mida M$ enda "knowledge base" selle kohta ütleb? Mõnede vigade kohta on kirjeldused täiesti olemas.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas ta tuleb siis tõesti 7 korda järjest ja iga kord vigaselt ???

Comment

1) Oled kindel, et su kõvaketas on elus? Selliseid anomaaliaid on juhtunud, kui ketas on vigane ja mingi bad sector alla jääb. Muidugi 7x jutti on kahtlane juba...
        2) draiverid... Kui näiteks mingi eluline draiver 2k uue service packiga üles ei tule. Enne updatemist uuenda kõik draivrid ära ja alles siis winduuz
        Korra olnud kogemus winduuzi oma kaasa tulnud võrgu draivriga... Nimelt windowsi installis kui määrata võrgu paigaldamine, määrati inteli kaart valesti (kuigi draiver hüppas ise nagu käima) ja siis esimesel buudil oli sinine pilt ja mitte kuskile.... Mingil kolmandal installil alles avastasin jama ja lasin ilma võrguta ja siis alles hiljem õige võrgu draiver peale.
        3) Viirusetõrjed. Mul tööl oli palju jama, kui f-secure vana versioon hakkas kõiki w2k masinaid pangestama peale uue service packi paigaldust.

Comment

Mina seda webist win update'i ei usalda. Masinas jooksis m6ni aeg tagasi w98se, m6tlesin kah, et update-iks ja puha aga v6ta n2pust, sain mingid vigased failid sealt, mis kogu soft parajalt 6htale keerasid. Minu puhul oli lahenduseks reinstall ja yle minek wXPpro-le. Kindluse m6ttes update-i t2htsamaid asju (os-e ja kasutajaliideseid) ikka plaatidelt.

Comment

Kusjuures sealt updatest ei saa tulla vigaseid faile. Nimelt on igal failil digitaalne allkiri, mida kontrollitakse ja tsekatakse, et fail on ikka allkirjastatud microsofti poolt. Kui failis sisu ükskõik kui vähe muuta, siis enam see allkiri ei kehti ja asja ei installita

1)on olnud juhus, et viirus masinas ja updated ei lähe peale, sest kui see temp kausta alla veeti, jõudis viirus juba sellel ära keerata
            2) on olnud ka juhus alla laetud service packiga serveri kettal, mille üks viirus ära nakatas. Peale disinfecti ikkagi oli see surnud, sest mingi bait jäi vast tagasi kirjutamata. Lihtsalt ütleb, et mingi kontrollsumma viga ja kõik.

Probleemid uuendamisega tulevad ikka siis, kui su masinas on mingit tarkvara/draivereid, mis ei käi uuema versiooniga. Kui näiteks su ide busmaster draiver ikka kokku jookseb, siis ei buudi su kast enam kuhugi. Samuti on ohtlikud igasugu viirused, süsteemis sügaval sees olevad proged nagu viirusetõrjed jne... Seega hea on alati enne suurema update tegemist (service pack vms) masinas kõik üleliigsed asjad seisma panna ja igasugu adaware taoliste asjadega üle käia. Väiksemad update'd on juba suht ohutud, need ei muuda nii palju süsteemi et su masin enam üldse üles ei tuleks.

Pidev uuendamine on masinale väga oluline... Nägite mis juhtus suvel selle viirusega, mis masinaid shut-down'is... Selle augu paik, mille kaudu viirus sisse imbus, oli juba umbes kuu m$ update veebis üleval aga keda see huvitas?

Comment

Mina seda webist win update'i ei usalda. Masinas jooksis m6ni aeg tagasi w98se, m6tlesin kah, et update-iks ja puha aga v6ta n2pust, sain mingid vigased failid sealt, mis kogu soft parajalt 6htale keerasid .... Kindluse m6ttes update-i t2htsamaid asju (os-e ja kasutajaliideseid) ikka plaatidelt.
              Olen palju-palju kordi erinevatele masinatele webist kõik critical updated installinud, muud head-paremat samalt lehelt lisaks ja ei mingit jama.

Ei kurda win98se üle, uhab juba möödunud sajandi lõpust kenasti. Jamad on tulnud hoopis katsetamistest, aga seda ei saa probleemiks lugeda.

Comment

Tänan !
                viga oli selles, et SP4 oli update nimekirjast välja hiilinud ja mulle ka meelde ei tulnud, et selline asi peale lasta :-[. Ja mis seal siis imestada, et järgnevad update'id ei tööta nagu peaks :P
                Mina seda webist win update'i ei usalda. Masinas jooksis m6ni aeg tagasi w98se, m6tlesin kah, et update-iks ja puha aga v6ta n2pust, sain mingid vigased failid sealt, mis kogu soft parajalt 6htale keerasid. Minu puhul oli lahenduseks reinstall ja yle minek wXPpro-le. Kindluse m6ttes update-i t2htsamaid asju (os-e ja kasutajaliideseid) ikka plaatidelt.
                Windows 98SE kohta ei oska ühtegi paha sõna öelda (või, kui ainult suure töökoormuse all värvub vahel ekraan sinakaks )

Comment

Ega ma w98se pihta tahtnudki midagi paha 8elda. Teenis v2ga ausalt (kui m6ne pisivead v2lja j2tta). Lihtsalt XP oli saadaval. 8)

Comment

Suure koormusega oli ikka se suht ebastabiilne. Kui niisama ühte task'i jooksutada, siis võib ta nädal ka üleval olla. Samas kui tihti mingeid suhteliselt hargnevaid programme jooksutada nagu näiteks veebiserverid, siis ei püsi teine päevagi.
                    Teine probleem on selles, et kui midagi kokku paneb, siis harva jääb süsteem üles. Suht tihti lõppevad ikka mingi programmi panged sinise pildiga(kerneli pang) ja heal juhul annab siis veel kuidagi windowsit tarkvaraliselt restartida, halval juhul ainult reset abiks.
                    Endal oli ka mingi väga totter probleem dosi akendega. Lihtsalt full skreenile minnes ja sealt tagasi tulles kippus umbes 1 kord kümnest nii 95,98,se ja me hanguma. Draivrid olid kõige uuemad, windows ka mitte hapuks veel läinud, updated peal. Samas täpselt sama masin jookseb nüüd aasta aega xp peal nii (muidugi xp tunduvalt maha konfitud, et programmidele ka midagi jääks), et on selle aasta aja jooksul ainult 3 korda süsteem pangestunud, 2 korda neist siis, kui tv-kaardi erinevate draivritega eksperimenteerisin ja 1 kord siis, kui teise kõvaketta trükkplaat alla andis ja ide siini ära lühistas.

Comment

Working...
                    X