Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
võib viga olla jah pci 2.1 mitte ühilduvuses. Driveritega mässamine ei ole nii määrav ATI toodete puhul. Kui just VÄGA spetsiifilist driverit ei kasuta ja nvidia pealt ei upgrade-i, siis saab ati tänapäevasem ülddriver hakkama iga ati kaardiga.
Enamasti ikka nõrk toide. See kaart peaks ikka miinimum 400W peal jooksma hakkama. Mina upgraden just 3870ne pealt 4890 peale ja 350W toitest jääb ikka VÄGA puudu, eriti, kui uuemal on 2 6pin powerpesa. 1kw katsetamiseks juba olemas...
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Minul on 4870 (ülekiirendatud, ehk üldiselt sama mis 4890) ja käib 500w peal, 2 6pin pesaga jne. Toidet jääb veel kõvasti üle. Mul on seal küljes veel 2 ketast (vahel 3) ja enamus USB auke on ka kasutusel.
Põhimõtteliselt, keskmise süsteemiga peaks 5450 ilusti käima alla 200w peal. Kui midagi jooksutama hakata siis 400 või natuke peale oleks küll. Videokaart ise käib töötamise ajal kuskil 80w ringis.
Edit: Oo, ja vaata et piisavalt ampreid +12v "rail"ide peal oleks. Netist peaks leidma palju kaart tahab.
teoorias peaks selle 5450 energiatarve olema 160W koormuse all, kuumuses aga tõuseb tavaliselt, nii 10-15 protsenti. Et arvestada, kui mitu tundi intensiivset tegevust, kuskil keskmiselt 170-180W koormuse all. Sinna juurde veel prose, 65W, 2xHdd(30W tükk) 60W, emme 5W, helikaart 10W...iga pisiasi annab kokku ning alati on mõtekas võtta reserviga toitekas.
Kokku peaks see kompott võtma nii 350W max(arvestades ikkagi spetsiifiliste osade energiatarvet) seega 400W päris konservatiivne miinimum alustuseks. Ega väga piiri peale ei tasu ka PSU-d võtta. Võivad imelikud tagajärjed olla
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
http://www.legionhardware.com/articl...hd_5450,9.html
teoorias peaks selle 5450 energiatarve olema 160W koormuse all, kuumuses aga tõuseb tavaliselt, nii 10-15 protsenti. Et arvestada, kui mitu tundi intensiivset tegevust, kuskil keskmiselt 170-180W koormuse all. Sinna juurde veel prose, 65W, 2xHdd(30W tükk) 60W, emme 5W, helikaart 10W...iga pisiasi annab kokku ning alati on mõtekas võtta reserviga toitekas.
Kokku peaks see kompott võtma nii 350W max(arvestades ikkagi spetsiifiliste osade energiatarvet) seega 400W päris konservatiivne miinimum alustuseks. Ega väga piiri peale ei tasu ka PSU-d võtta. Võivad imelikud tagajärjed olla
See 160W ongi kogu kompoti tarve, ilma lisatoiteta ei mahu PCIe pesast nii palju võimu läbi.
See 160W ongi kogu kompoti tarve, ilma lisatoiteta ei mahu PCIe pesast nii palju võimu läbi.
PCI-st tuleb läbi tõesti 70-75W max, seega üle selle on lisatoidet vaja. ati 3870 võtab ka ainult 18-25W idle/load, kuid 81W absoluut täisvõimsusel, sp ongi lisa 6pin toidet vaja. Kuid ma räägin tervest arvutist ju, prose, graafika, kõvakettad, emaplaat, helikaart jne... kõik kokku on ikka päris palju.
4890, mis ma saan(3870, pasiivikas) läks õe arvutisse, kuna ta ei viitisnud seda undamist ära kuulata, töötas 400W peal. Kokku jooksis küll...
Oletame, et 12V ahelas on 20 oomine takisti. Nüüd kui selle takistuse suurendada 100 oomini, siis sa võid selle 12V juures sinna takistisse kütta kasvõi 10 000A, siis ikkagi kuidagimoodi ei saa võimsus olla 12V juures samasugune 20 oomise takistusga... Takistuse tõusul peab nagu pinget tõstma, et tagada sama võimsus!?!?
Nagu ma aru saan sinu loogikast, siis saab autoakuga tööle panna 230V 2000W soojapuhuri- sest akul on ju suur voolutugevus, mis tagab sama võimsuse 230V-ga võrreldes? Või saan ma midagi väga valesti aru=?
Comment