Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB ajalugeja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB ajalugeja

Küsimus siis selline et kas on olemas mingisugust seadet usb liidesega mis suudaks edastada arvutile katkestuse korral aja milal katkestus toimus. Aega ja katkesusi loeks usb seade mitte arvuti. Ja seadmel oleks siis endal mälu kuhu ta salvestaks katkestuse kellaaja mida siis saaks pärast usb kaudu mälust lugeda.

Vs: USB ajalugeja

Win keskkonnas:
    Control Panel -> Administartive Tools -> Event Viewer.
    Oli vist System tulp, kuhu alla peaks logima ka USB ühendused ja lahtiühendused, vastavalt sellele, kuidas oled häälestanud või filtreerinud.

Comment

Rohkem lahti seletatuna siis. Arvutis panen USB seadmel jooksma aja 00:00:00 teen katkestuse näiteks lülitiga 00:10:47 mille salvestab USB seade endale mällu. Salvestatud aega saaksin ma näha arvutis. Võimalusekorral saaksin ma ajavõtu nullida ja uuesti 00:00:00 jooksma panna. Katkestuse korral ei tohiks ajavõtt seisma jääda vaid edasi minema kuni järgmise katkestuseni ja salvestama järgmise katkestuse jne jne. USB seade ei tohi siis saata arvutisse katkestust vaid aega aja käimapanemist katkestuseni.

Comment

google usb stopwatch andis midagi.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Jah vasteid on palju.Kuid t'pselt seda mida vaja pole ma veel leidnud.
          viimati muutis kasutaja umz; 01 February 2011, 20:31.

Comment

Data loger asja nimeks.
            Saab ka osade tracking GPS -i dega lahendada, millel on "point of interest" nupp peal.
            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Peale tunde googledamist leitsin ühe lahenduse mis ka kahjuks poolik. http://www.mlab.cz/Designs/STOPWATCH...H02A_Small.JPG
              Miinused siis sellel et pole skeeme kuidas asi valmistada ja info ka suht puudulik kuid olemasoleva info põhjal on see asi mida ma peaaegu otsin.
              Valmis seadme põhjal võib olla miinuseks just see et kuidas on mul vaja seadet kasutada. Ehk piltlikult kokkupandud nõuded mis seadmel olema peaksid on sellised et oleks vaja et seadmel oleks 4 sisendit mis reg. katkestusi. Mis omakorda jagatud kaheks eri ahelaks. Selgemalt öeldes siis nii et kui on 1 ahelas 2 sisendit koos katkestaud siis saaks seade aru et toimus katkestus ja salvestaks aja. Sama kehtiks siis 2 ahela kohta. Seda siis sellepärast et on 2 andurit mille mõlema anduri katkemise puhul alles seade registreeriks katkestuse. Seadet peab saama arvutist käima panna ja seisma jätta ja veel resettida. See kas seadmel on endal siis kas LCD või mingi muu display ei oma tähtsust.
              Muidugi võib olla seade 2 sisendiga kuid siis tuleks teha neid 2 tükki.
              Ehk siis seade ei pea olema valmis vaid kui on mingi skeem kellegil või on mingi mõte kuidas seda teha siis oleksin vääga tänulik abi eest.

Comment

Vaatasin seda lehte.
                Siin on koht kust kohast saad tõmmata faili STOPWATCH02A.zip paremal pool kiri zip.
                Päris skeemi seal pole/polegi, see lihtsalt plaat millel klots+USB pesa ja ülejäänud viigud pinnidena välja toodud.
                Zip-s parem pilt, millelt on võimalik ka ühenduseid välja lugeda ja koodi failid. main.c-st saab ka aimu, kuhu pinni külge/mis asi läheb.

Comment

Working...
                X