Probleem siis järgmine.
Ostsin jupid Gigabite ga-x38t-dq6 emaplaat ja muud asjad.
Kuna pole sata kõvaketast ostsin pci pessa kaardi kuhu saaks ide kõvaketast ühendada , kui panin käima siis läks kuni win xp laadimise alguseni ja tegi restardi ja nii olekski jäänud tegema. Tuli mõte et mul läpakas ka sata ketas kruvisin lahti ja panin arvutisse ( seal win7 peal)
sama lugu pea aegu näitab win 7 logo windows starting ning teeb restardi.
Plaadipealt aga Ubuntu laadis probleemideta ülesse ja asi töötas.
Ja pole võimalust selle arvutiga midagi uut installida kuna see läpaka kõvaketas milllel vajalik info ja pole mõldud selle arvutile üldse.
Minu arusaamise järgi peaks ju windowsiga ketas käimaminema teises arvutis samuti probleemideta. On see nii?
Mida ma peaksin edasi tegama või mida äkki settingutes muutma?
Ette tänades
Ostsin jupid Gigabite ga-x38t-dq6 emaplaat ja muud asjad.
Kuna pole sata kõvaketast ostsin pci pessa kaardi kuhu saaks ide kõvaketast ühendada , kui panin käima siis läks kuni win xp laadimise alguseni ja tegi restardi ja nii olekski jäänud tegema. Tuli mõte et mul läpakas ka sata ketas kruvisin lahti ja panin arvutisse ( seal win7 peal)
sama lugu pea aegu näitab win 7 logo windows starting ning teeb restardi.
Plaadipealt aga Ubuntu laadis probleemideta ülesse ja asi töötas.
Ja pole võimalust selle arvutiga midagi uut installida kuna see läpaka kõvaketas milllel vajalik info ja pole mõldud selle arvutile üldse.
Minu arusaamise järgi peaks ju windowsiga ketas käimaminema teises arvutis samuti probleemideta. On see nii?
Mida ma peaksin edasi tegama või mida äkki settingutes muutma?
Ette tänades
Comment