Tervitus kõigile!
Pealkirjas mainitud aparaat unustab siis kuupäeva ja kellaaja.
Vana patarei oli tühi ja sai vahetatud. Uue patarei pinge 3,2V. Seda nii ühendatult kui ka lahtiühendatult.
Olen kuulnud, et mõnel on ka mõnede patareidega asi jamanud.
Patareid sai tellitud Amazonist ja oli kohe sobiva pistikuga ja polaarsused samad pistikus.
Vahet ei ole, kas aparaadil on aku taga või mitte, ikka unustatakse kuupäev peale restarti või väljalülitust. Kui asi on aga laadija taga, siis tundus kuupäev säilivat.
Olen korduvalt patarei pistikut liigutanud ja ka klemme imenatukese painutanud, et ehk peitub viga selles- tulutu.
Mis on nõuanded? Kas proovida teise patareiga? Kuigi seegi paistab ok olevat.
Biosile korduvalt aldsättete laadimine tehtud. Lühistasin ka patarei pinid, kui patarei ja aku oli eemaldatud.
Vead siis:
ERROR
0271: Check date and time settings
WARNING
0251: System CMOS checksum bad - Default configuration used
Ei tundunud ka uuemat biosi leidvat.
Otsinguga ei leidnud sarnast teemat.
Lugupidamisega,
Kert
Pealkirjas mainitud aparaat unustab siis kuupäeva ja kellaaja.
Vana patarei oli tühi ja sai vahetatud. Uue patarei pinge 3,2V. Seda nii ühendatult kui ka lahtiühendatult.
Olen kuulnud, et mõnel on ka mõnede patareidega asi jamanud.
Patareid sai tellitud Amazonist ja oli kohe sobiva pistikuga ja polaarsused samad pistikus.
Vahet ei ole, kas aparaadil on aku taga või mitte, ikka unustatakse kuupäev peale restarti või väljalülitust. Kui asi on aga laadija taga, siis tundus kuupäev säilivat.
Olen korduvalt patarei pistikut liigutanud ja ka klemme imenatukese painutanud, et ehk peitub viga selles- tulutu.
Mis on nõuanded? Kas proovida teise patareiga? Kuigi seegi paistab ok olevat.
Biosile korduvalt aldsättete laadimine tehtud. Lühistasin ka patarei pinid, kui patarei ja aku oli eemaldatud.
Vead siis:
ERROR
0271: Check date and time settings
WARNING
0251: System CMOS checksum bad - Default configuration used
Ei tundunud ka uuemat biosi leidvat.
Otsinguga ei leidnud sarnast teemat.
Lugupidamisega,
Kert
Comment