Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

firefoxi järjehoidja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

firefoxi järjehoidja

kuidas saada sinna rohkem kohti. Mul hetkel võimalik sinna lisada aint 10 linki.

Vs: firefoxi järjehoidja

Mingi kala sul FF-l küljes või ei kirjelda probleemi õigesti. Proovi alustuseks FF uuendust.

Comment

Kui ekraani laius saab otsa siis kasuta lühemaid nimesid ja alamkatalooge.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Saab mitmesse ritta panna, kui vaja:

Comment

tegelikult häda see, et kui lisan mingi lehe lemmikutesse siis see leht ilmub ju järjehoidjad-viimati järjehoidjasse lisatud. Paraku sellesse listi üle 10 lehe ei näita. Kunagi mul jah näitas terve akna ulatuses neid. Olen ka uuema versiooni üle installinud ei midagi. See addons link tekitab neid ridasid lihtsald siia juurde selle otsingu alla.

Comment

Et siis mitte järjehoidjad (bookmarks) vaid ajalugu (history)? Aga see History > Show All History (eestikeelset vastet ei tea) näitab ju pikemalt?
            Minul ka otse ajaloo alt üle 10 rea ei näita ja ei mäleta ka, et oleks kunagi näidanud.

Aga enne uut installi tuleks kasutaja profiili alt samuti Mozilla kaustad üles otsida ja kustutada, need peaks seal lausa paaris kohas olema. Peidetud failide/kaustade näitamine peab selleks sisse lülitatud olema.

Comment

history on ju midagi muud kui bookmarks või järjehoidja teema.

Comment

Tegelikult eestikeelses FF-s on booksmark menüü tõlgitud järjehoidja. Järjehoidjate tööriistariba on aga hoopis midagi muud, kus sul see probleem nüüd täpselt on? Screenshot aitaks ehk paremini aru saada.

Comment

Tegin virtuaalse XP peal tutika installi ja tõesti rohkem ei lähe.

Siis ei aita sul ka uus install. Tipi aadressiribale about:config ja ürita seal midagi otsida.

E:
                  Huvitav, guugel väidab idioodi järjekindlusega, et seda indeksit suurendada pole võimalik.
                  viimati muutis kasutaja A.S.; 13 m 2011, 15:37.

Comment

Kaustu saab ju teha ülesse kategooriate kaupa; ja ongi parem ülevaade mida-kuhu ja kellele; ja kaustadesse saab neid järjehoidjaid lõputult toppida.
                    Ok viimatisi näitab küll 10, aga tee siis ajutine kaust ja sealt tõstad välja mujale või kustutad, kui pole vaja.

Kui on suurem/laiem ekraan, siis hangi omale Opera brauser. Selle brauseriga saad küljele terve menüü. Mul näiteks on seal 63 kausta, millel sees alamkaustad ja sees kokku kõvasti üle 400 lingi, kõik seatult käe-jala juures menüüna, nagu peab. Saab teha brauseriga tagavarakoopiaid järjehoidjamenüüdest jne. Lisaks küljemenüüga hõlbus kustutada ajutist prahti jms
                    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

jätan meelde siis, sest vahepeal jõudsin hankida delicious asja kuhu saab neid õnneks rohkem lisada ja on kah kaustad asjad olemas. Asi ise on kah võimalik akna serva menüü aknana tekidada jne. Aga tänud sellegi poolest.

Comment

Working...
                      X