kuidas saada sinna rohkem kohti. Mul hetkel võimalik sinna lisada aint 10 linki.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
firefoxi järjehoidja
Collapse
X
-
Vs: firefoxi järjehoidja
tegelikult häda see, et kui lisan mingi lehe lemmikutesse siis see leht ilmub ju järjehoidjad-viimati järjehoidjasse lisatud. Paraku sellesse listi üle 10 lehe ei näita. Kunagi mul jah näitas terve akna ulatuses neid. Olen ka uuema versiooni üle installinud ei midagi. See addons link tekitab neid ridasid lihtsald siia juurde selle otsingu alla.
Comment
-
Et siis mitte järjehoidjad (bookmarks) vaid ajalugu (history)? Aga see History > Show All History (eestikeelset vastet ei tea) näitab ju pikemalt?
Minul ka otse ajaloo alt üle 10 rea ei näita ja ei mäleta ka, et oleks kunagi näidanud.
Aga enne uut installi tuleks kasutaja profiili alt samuti Mozilla kaustad üles otsida ja kustutada, need peaks seal lausa paaris kohas olema. Peidetud failide/kaustade näitamine peab selleks sisse lülitatud olema.
Comment
-
-
Kaustu saab ju teha ülesse kategooriate kaupa; ja ongi parem ülevaade mida-kuhu ja kellele; ja kaustadesse saab neid järjehoidjaid lõputult toppida.
Ok viimatisi näitab küll 10, aga tee siis ajutine kaust ja sealt tõstad välja mujale või kustutad, kui pole vaja.
Kui on suurem/laiem ekraan, siis hangi omale Opera brauser. Selle brauseriga saad küljele terve menüü. Mul näiteks on seal 63 kausta, millel sees alamkaustad ja sees kokku kõvasti üle 400 lingi, kõik seatult käe-jala juures menüüna, nagu peab. Saab teha brauseriga tagavarakoopiaid järjehoidjamenüüdest jne. Lisaks küljemenüüga hõlbus kustutada ajutist prahti jmsNühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment