Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DELL Optiplex GX270 probleem!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DELL Optiplex GX270 probleem!!!!

Mul arvuti DELL Optiplex GX270 on suur probleem! Arvuti võtab voolu sisse ja läheb tööle, kuid kuvar ei võta pilti ette ning hiir ei võta voolu sisse.Kui tööle panna siis korraks lööb klaviatuuril need kolm tuld põlema kontrolliks...Äkki keegi teab milles võib probleem olla?

Vs: DELL Optiplex GX270 probleem!!!!

Mis värvi need ABCD märgutuled taga pistikute juures näitavad. Kui kõik on hästi siis on rohelised.

Comment

Nad ei võta isegi mingit valgust sisse.Ma ei tea kas võibolla hästi õrnalt põlevad, aga igastahes silmaga küll ei näe et mingi tuli põleks.Mis need tuled ültse tähendavad?Mis siis viga on kui rohelised ple või ültse tuld ei näita?

Comment

Kas emaplaadil konded on korralikud, ei punnita?
        Paber ja pliiats on parem kui geeniuse mälu.

Comment

Kuule mõned konded on ja sellised ebamäärased.Selline imelik kiht on peal ja natuke on mõnedest teistest kerkind.Mis see tähendab?

Comment

Esmalt postitatud jyrka122 poolt Vaata postitust
            Kuule mõned konded on ja sellised ebamäärased.Selline imelik kiht on peal ja natuke on mõnedest teistest kerkind.Mis see tähendab?
            See tähendab, et on vaja need kondekad ära vahetada.

Comment

Eks ma üritan ära vahetada.Kui ei mõju siis küsin uuesti abi.Tänud selle abi selle eest mis siiamaani saadud!

Comment

Working...
              X