Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Win7 ja puudulik soft.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Win7 ja puudulik soft.

Sai siis olude sunnil masin uuema osiga. Probleem nyyd et enamus xp peal töödanud tarkvara ei tööta enam. Ok elab yle enamuse va et lihtsat tulemüüri pole.
    Oli selline asi nagu sygate home firewall. Lihtne ja loogiline ilma liigsete kellade vilede ja lisafunktsioonide nagu massiline spammreklaam ja kaki sikutamine.
    Uues masinas win7 64 ultimate ja sygat enam ei tööta, viirusteootja symantec aga ostis sygate ja muutis tema hea ja korraliku asja, mis vajas ainult win7 upgrade, kasutuskõlbmatuks saastaks. sygate eest oleks ok isegi maksta aga see symantec versioon asjast on ikka nii räige ja segane et seda ei kasutaks siis ka kui peale makstaks.
    Seega ootaks soovitusi lihtsa, ilma kellade ja viledeta tulemyyri kohta mis KÕIK liikluse kontroli omaks. Vaja on ka windoosa enda asjade kontrolli. Mulle nimelt ei meeldi et enamus programme mida kasutan ja mis ei oma mingit interneti funktsionaalsust käivad ja kollavad mööda netti. Näiteks uuenduste kontroll, ma tahan siis ise uuendan.
    Kui messenger ja browserid kinni siis ikka mingi läbu käib kabla peal.

Teine option oleks leida moodus kuda windoosa enda tulemüürile öelda et enne kysi kui uus asi netti tahab ja default on block. Lisaks näha mis programm palju liiklust tekitab.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Vs: Win7 ja puudulik soft.

Ehk see:
    Comodo's Free Firewall Download for Windows is a multi-layered security application that constantly monitors and defends your PC from threats. Get it Now!

Viirusetõrje peaks saama välja lülitada, kui vaja. Uue versiooniga pole enam kursis, aga enne riistvaralise tulemüüri taha kolimist kasutasin, ja oli asjalik küll.

Comment

nojh ma ka vaatasin toda. Tundus parim aga ikka seda vigisemist ja kysimist on palju, ei ole kohta kus saaks öelda et igast hoiatused peida. sygate toimis programmi põhiselt, ytlesin et ära selle kohta enam yhtki teadet näita. Comodo käib kõik pordid * programmid läbi. Miskipärast on nende arust vaja mul teada et netti mittelubatud programm üritab netti saada, nagu ma seda juba ei teaks.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Lugemist WIN7 tulemüüri teemal.
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
          Miskipärast on nende arust vaja mul teada et netti mittelubatud programm üritab netti saada, nagu ma seda juba ei teaks.
          Aga käse vastus meelde jätta?

Comment

A.S. Tundub et mul mingi vanem versioon, peab uue sikutama.
            vasaraonu, asjalik lugemine, win tulemüüriga aga seline lugu et näiteks XP puhul oli juba tava et iga programm mis installitakse läheb ISE annab endale tulemüürist läbipääsu, seega tulemüür oli suht mõtetu kui igaüks kruvis seda oma suva järgi. Kuda see osa win7 all lahendatud on?
            Teine asi microsofti enda asjad. Vähemalt RC versioonis kunagi tulid updated kolinal läbi isegi kui tulemüürist oli kinni keeratud.

Comment

Working...
            X