Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Millist sülearvutit ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millist sülearvutit ?

Tere,

Plaanis osta endale sülearvuti, kuid ei tea millist.
    programmid mida kasutan:
    Dreamweaver,
    Sony Vegas,
    Photoshop jne

Muidugi kasutan ma ka seda aega-ajalt mängimiseks (uuemaid mänge).
    Hinnavahemik võiks jääda kuni 700 EURi lähedale

-- Küsimus suurele ringile:
    Miks DElli sülearvutid spetsifikatsioonidelt nõrgemad, kuid kallimad teiste firmade läpparitest? Või siinkohal tuleb mängu Delli väljakujunenud suurepärane kvaliteet, mis sellele hinnale paarsada euri juurde ajab?

Mida arvate sellest:
    MSI cr720 (see millel 500gb HDD, mitte see 300ne) ?
    Kena suur ekraan, 1600x900 HD+ 17''
    4gb ddr3
    i3

Veel üks küsimus:
    mis julla see on- rj45
    Ja veel üks:
    "Graphics VRAM share with system memory"
    Kuidas ta seda rami nimadi jagada saab?
    --oletame.. lahti on mitu programmikest ja tuleb järsku tahtmine mängima minna (jätte progred lahti), aga proged naksavad juba nt 3.5gb rami enda alla, mis siis jääb mänguks 500mb!?
    * kindlasti sain asjast valesti aru, ning ootan selle lause lahtiseletust

6celline patarulla... ja see on tundides.... kui palju?

i3 ja i5 mingi tohutu vahe ?

Loodan, et meelitan Erku siia vastama, tal alati targad vastused, ning varemgi teda tüüdanud.
    Kui Erku veel mind mäletab, siis plaanisin osta endale lauaarvutit ja ta mind aitas
    Muide see jäigi ostmata, kuna elu tegi sellise kuradi kannapöörde, et ise ka siiamaani imestan... aga see selleks. Seekord ostan siis läppari.

ülikoolis (kuhu kunagi sattuda soovin) päris seda 17'' notebooki ikka lauale ei mahuta?
    On keegi näinud koolis kedagi 17'' sülleriga ?

Tänud siis soovituste/seletuste eest !

Vs: Millist sülearvutit ?

Hindu võrreldes ära unusta garantiiaegu võrrelda!

Comment

Esmalt postitatud aqv poolt Vaata postitust
      Hindu võrreldes ära unusta garantiiaegu võrrelda!
      Tõesti, see jäi küll kahe silma vahele...
      aga, mida tähendab veel läpparitel see:
      320GBx2HDD? läpparil kaks kõvaketast see vms?
      Nagu näha, ei ole ma just sellel alal just kõige targem..

Comment

Kui tahta kiiresti lõppevat ja hea raudvaraga on HP Paavian õige valik.Kui aga vastupidavat ja inseneride poolt õigesti ehitatud läpparit soovid,siis soovitaks Delli,IBM,Sony,Toshiba.

Comment

uuri seda teemat, läbi ja lõhki. Asjaliku infot leiad teiselt lehelt linkidest...
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Tere.
            Praktiliselt on kokkuvõtlik ära öeldud:

Aga inimene ostab ikka selle mis süda ihkab
            Paraku mängimiseks ei taha tavalised sülearvutid kuidagi kõlvata.
            (On muidugi olemas mis kõlbavad ka mängimiseks kaasa arvatult; aga need on tööstuslikud, suured kolakad, viimased on neljatuumalised ja tegelikult väga vinged asjad ja hind on ka väga vinge , sai hiljuti koolitusel näpitud teisi, tõesti- müts maha)
            Omal hetkel on profi seeria MSI kodus- paras porr, HP erinevaid arvamusi mudelite lõikes teame vist foorumis juba kõik, paljusi mudeleid ei tahaks isegi lahti võtta (mudelinimesi ei nimeta, vältimaks pretensioonide laviini foorumis )
            Mis siis selle raha eest jääks ? Ma pole kindel, kas näiteks korraliku IBM saaks kätte selle raha eest?
            Vaatame mis teised arvavad?

Edit: pets jõudis ette

RJ-45 on arvuti-võrgukaardi pesa, et saaks võrku ja netti (EIA-TIA standard)
            Jagatud mälu, ehk on integreeritud videokaart mis kasutab RAM mälu, ehk videokaardil pole eraldi mälu, ehk jagatud on põhimälust mõtteline osa videokaardile (sama asi on reeglina tavaarvuti emaplaadil, kui on integreeritud video ja sa kasutad seda; ehk eraldi videokaarti ei ole)
            Oleneb mis OP süsteemi hakkad kasutama. Selle mälu puuduse jaoks on SWAP, mida Win kasutab kohe alates käivitamisest. Virtuaalmälu mahte ja suhet annab OP-süsteemide lõikes ka kruvida. Uuri netist vastet_>SWAP
            i3 ja i5; no loomulikult on vahe, kuidas ja mille eest siis raha küsida (kujutad ette palju veel i9 maksta võiks, samas i9 märgi napsas Motorola ülbelt endale ära). Tegid saadanad näiteks alguses 1100 seeria socet`i ja kui ma andmelehte vaatasin, siis tuli tõde välja, 1/3 jalgadele mis protsessoril all ei osanud nad endiselt miskit rakendust leida, nüüd on asjad vähe paremaks läinud, kuigi jah..
            viimati muutis kasutaja erku; 19 February 2011, 22:11.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud PixiE poolt Vaata postitust
              -- Küsimus suurele ringile:
              Miks DElli sülearvutid spetsifikatsioonidelt nõrgemad, kuid kallimad teiste firmade läpparitest? Või siinkohal tuleb mängu Delli väljakujunenud suurepärane kvaliteet, mis sellele hinnale paarsada euri juurde ajab?
              Mul olnud mitu DELL LATITUDE seeria masinat, üks on praegugi. Mina olen nendega väga rahule jäänud. Nad töötavad. Kui vajad mõnikord suuremat ekraani, võib kasutada välist monitori. Suurem ekraan võtab rohkem energiat ja aku tühjeneb kiiremini.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

On ka veel selline võimalus, kallim, kuid olen valmis seda ostma, kui see ka kvaliteetne on:

This website is for sale! sale24.ee is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, sale24.ee has it all. We hope you find what you are searching for!

Mulle jääb siiski veel küsimus: Mitu tundi see 6celline välja veab ? 4 oli vist ?
                Uurisin neid linke, kuid kas tõesti siis 15''st koolilaual ei hoia, juttu oli seal et max on 14'' ?

Comment

Re: Vs: Millist sülearvutit ?

RJ 45 on võrgukaabli otsik
                  http://en.wikipedia.org/wiki/RJ45
                  kes kannatab, see kaua sureb!

Comment

Vaadates arvustusi;
                    rahvas pole nagu rahul:
                    Üleni läikiv masin, kõik näpujäljed ja pisimgi kriim jääb näha; klaver/hiir pole kontuurne vaid täis-sile, ekraan läigib kenasti vastu; USB aukude arv on tõsiselt olematu ning kasutaja jaoks olev küljepesa on kuumas- ventilaatori ava kõrval ; kaal 2,66kg, töötab akult pidevas tööreziimis kuni 2,5 tundi; madal korpus (laualt) ja liialt väike väljaviik (vasakult tagumiselt nurgalt) ei taga soojas keskonnas piisaavalt jahutust- ülekuumenemis oht.
                    rahvas on nagu rahul:
                    all paremal nurgal kaardilugeja, raske- ei libise laual, kerge puhastada, hea jõudlus, suur hiirepadi.
                    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Tänan Erkut arvustuse eest
                      See n-ö. avas mu silmad ( i7 hullustusest kõrvale).

http://www.digistep.ee/?cat=10

Tundub tore sait olevat, kuid kasutatud sülearvutid tunduvad ja on alati tundunud mulle kahtlased.. Olgu, seest korda tehtud jne, aga kuidas välimus siis on, täis kriime jms? Oleks seal natukene võimsamad, ostaks isegi ära. Tahaksin ikkagi näha i3/5/7 +ddr3 mälu ja paremat videot peal..

E: ja mis värk nende DELLi akudega on? päris mitmeid kümneid reviewsid nende kodukatel läbi lugenud, ~90% inimestest kiruvad. Ei ole vist mõtet osta kvaliteetset arvutit, kui iga aasta (või poole aasta tagant) pean uue aku sisse ostma, mis inimeste sõnul on suht waste-of-money ja mille kvaliteetki kiita pole.

Oskab keegi mulle soovitada ~700-890 EURist (eelistatuna IBMi oma, kuna olen kuulnud häid arvamusi) läpparit?
                      viimati muutis kasutaja PixiE; 20 February 2011, 14:36.

Comment

Vähemalt korpuse poolest pole need uued Lenovod enam see mis oli IBM, sai ka korra poes neid uusi Lenovosi vaadatud ja tundus tõesti, et neil läheb kahtlaseks kui kaant ainult ühest nurgast avada, kusjuures ma oma IBMi tihti just nii avangi. Minupoolt kiidusõnad IBM-ile, omal juba üle 6 aasta vana IBM, pole kordagi lahti võetud, aku täpselt sama orginaal, ainult hakkab otsa saama peab vaevalt 1 tund ja isegi see op süsteem täpselt sama mis aktiveerisin, ühtegi formatit pole vaja olnud teha. Nii, et ainuke kulutus mis olen teinud on mälu lisamine.

Tahtsin veel lisada, et tänapäeva osadel firma arvutitel on see asi ikka imelik küll kui viid arvuti garantiisse ja siis öeldakse, et kasutaja ise süüdi arvuti tolmu täis ja ventikas läbi. Ja veel olen tähele pannud, et esimene asi mis läbi läheb on aku ja see garantii alla ei kuulu.
                        viimati muutis kasutaja guus; 21 February 2011, 08:09.

Comment

Veel üks küsimus...
                          mida se endast kujutab`?
                          15.6in HD TLF

proovin tõlkida:
                          15.6 inches (tolli), High definition, aga mis edasi.., mida TLF tähendab?
                          kas see on 1080p või 768p?

am i right?:
                          1080 on FHD (Full HD)
                          768 on lihtsalt HD

Comment

Ekraanid on jah näiteks nii: 15.6'' HD 1366x768 või 15.6'' HD+ 1600x900 ja TLF siis ekraani sort näiteks kas läikiv või matt, seda täpselt ei tea, ehk keegi täpsustab.

Comment

Esmalt postitatud PixiE poolt Vaata postitust
                              Veel üks küsimus...
                              mida se endast kujutab`?
                              15.6in HD TLF
                              ....
                              Kas müüja ei viitsi seletada?

Comment

Working...
                              X