Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kõvaketta formaatimisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõvaketta formaatimisest

probleem on väga konkreetne: Installisin oma windowsi uuesti kõrvalkettale (D) Ise lootsin et nüüd õnnestub põhiketas (C) formaatida. Selle maht näitab 140 Gbt. Aga vabanes ainult 20 Gbt.
    Mis nipiga saaks selle ketta tühjaks ja tööle?

Vs: kõvaketta formaatimisest

Nati keeruline aru saada, mis olukord täpselt on. Kas ketas on kaheks jagatud või on tegu kahe eri kettaga? Kui winni installima hakkad näed ketta partitsioone, seal saad ka neid muuda, kustutada, formaatida.

Kas sain õigesti aru, et sul miski ketas/partitsioon 140GB ja pärast formatit on see 20GB?

Comment

C on eraldi füüsiline ketas?
      Kui ei siis mis disk management teeb?
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

c kettal 141 Gbt ja d kettal 7 gbt. Nüüd windows ja proged d-kettal. Aga c-kettal mingid nummerdatud failid mida otse kustutada ei saa ja formattida ka ei õnnestu. See jaotus on algne patizon - nii vist öeldakse

Comment

Winni uuesti peale laskmise ajal oleks pidanud kõik partitsioonid maha kustutama ja uued looma, ühe winni jaoks ja teise dokumentide jaoks.
          "Mingid nummerdatud failid" ei ole väga informatiivne, google ehk faili nimede/asukoha järgi abiks.

Comment

nende partizonide muutmiseks on vist vaja eraldi proget olen kuulnud. Ma võiks uuesti laadida winni. Aga ta ei küsi kas vana alles jätta. Ma siis otsustasin käsitsi ära kustutada. Kas on selles osas midagi mida ma ei tea?

Comment

Loe see läbi. Siin on kõik kirjas puustjapunaselt.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Win installib oma boot failid aktiivsele partitsioonile.
                Pead kopeerima kõik need kahtlased failid sinna kus win, siis muutma boot.ini failis ära et boodid partitsioonilt 2.
                Lisaks peab muutma disk managmenti alt selle windoosaga partitsiooni aktiivseks(Active).
                See nõiks tuli ära õppida kui EEEPC 900 kylge sai SATA keevitatud. ja tahtsin sinna WIN installida aga perversne bios keeldus sisemist SSD-d välja lylitamast ja boot failid pisteti installi ajal sisemise SSD peale. Seega buutimisel oli supertigu, eriti hypernate.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                X