Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tele-2 Netipulga error kaotab interneti.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tele-2 Netipulga error kaotab interneti.

Mul on huawei internetipulk, mille Generic Host Process for Win32 (EventType : InPageError P1 : c000009c P2 : 00000003 ) jookseb paari minuti pärast sisselülitamis/restarti kokku ja nett kaob peagi pärast seda ja ei teki tagasi. Oskab keegi öelda, mis seal viga on? On seal tegemist vigase kõvakettaga?
    -Artificial_Intelligent-

Vs: Tele-2 Netipulga error kaotab interneti.

Netipulgal pole kõvaketast. Proovi teise arvutiga.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kasuta koguaeg ühte ja samat usb auku,seda mida kasutasid ka installimiseks!Mulle õeldi kohe Tele2-st, et kui pistad teise pessa siis võib hakata erroreid lööma!
      Aiiaa bljäääd,sa nahka teed...

Comment

Mul sama jama pidevalt, vahel töötab päev otsa, teinekord jamab iga natukese aja tagant. Jääb mulje, et mingi arvutisisene häire või pingekõikumine lööb programmi sassi. Vahel hakkab mõneajapärast jälle alla laadima, aga üldjuhul tuleb disconnect teha, siis mõtleb tüki aega, enne kui aknasse connect ette tuleb, siis tuleb teha close, pulk arvuti tagant korraks lahti ühendada ja uuesti programm käivitada. Siis töötab jälle. Vahel kaotab allalaadimise ise ära, aga teinekord kaob siis, kui veebilehti avada või sulgeda, nagu oleks justkui mingi seos hiirega vehkimisel. Algul peale ketta formaatimist töötas umbes nädal aega tõrgeteta, siis hakkas jubima. Üldiselt kasutanud mitut XP versiooni, jamab ikka ühtemoodi. Pulgaks Tele-2 Huawei E220, soft on Mobile Connect ja istub kogu see kupatus Elisa võrgus.

Comment

Kuskilt kuulsin(Elisa), et neil modemitel toitepinge on väga tundlik. Soovitati võimsam toiteplokk panna????

Comment

Esmalt postitatud Netwrk poolt Vaata postitust
            Kuskilt kuulsin(Elisa), et neil modemitel toitepinge on väga tundlik. Soovitati võimsam toiteplokk panna????
            Ei vaidle sellele vastu, igatahes mulje on küll selline, et teatud tingimustel katkeb ära, ilmselt võib esineda USB -st tuleva pinge kõikumine. Ega selle vastu muud aita, kui eraldi toide pulgale, pealegi see veel originaalis pea 1m pikkuse juhtme otsas.

Comment

Samas augus, milles installisin, on ka praegu ja kõvaketas on sülearvutil (Ordi Enduro) vigane. Errori sisu: Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
              Edit1: Programm reinstallitud, pärast viiendat korda reinstallimist hakkas vist pikemalt tööle lõpuks. Pulk on Huawei E1752.
              viimati muutis kasutaja resr; 15 m 2011, 07:41.
              -Artificial_Intelligent-

Comment

Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Nüüd on mul peaegu identne probleem nagu Pläskul. Pulk näitab et on ühendatud (sinine ja roheline valgusdiood põlevad pidevalt), kuid internet kaob ikka aegajalt jäädavalt ära ja disconnect-connect taastab pärast pikka mõtlemist ühenduse. Ühendusjuhe on 15cm pikkune jupp.
                  Eks näeb, mida see arvuti homme teeb ja kas siis ka nii lihtne internetti pääseda veel on.
                  Äkki on pesas asi? Ma parandasin kunagi seda usb-pesa, kus see istub, see tuli küljest, nii et klemmid jäid plaadi külge ja pesa kest jäi juhtme otsa.
                  to Nrgy: Kaks pesa on kasutuses USB-hiire ja -klaviatuuri poolt, sülearvutil ainult kolm usb pesa ja seda varianti ei saa ma kasutada. Sellel power kaablil vastupidist versiooni ka on, nagu üks pistik ja kaks pesa? Kui on, siis oleks täitsa võimalik see lahendus, mis sa pakkusid.
                  viimati muutis kasutaja resr; 15 m 2011, 13:15.
                  -Artificial_Intelligent-

Comment

ehk on probleem hoopis lihtsam ja pead teenusepakkujat vahetama ja mured lahenevad isenesest.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ma ei usu, et see teenusepakkujast sõltub, sest korralikult töötades disconnect toimib kiirelt. Kui allalaadimine ära kaob ja ei taastu, siis tavaliselt ilma lahti ühendamata jääb Start transmitting packet juures pidama ja teatab, et võrku ei leitud. Paar korda on selline juhus olnud, et kukub üldse võrgust välja, ainult roheline tuli jääb vilkuma. Muide, hea jälgida üles-alla laadimist sellise programmiga, nagu DU Meter. Tegemist on lauaarvutiga.

Comment

Teenusepakkujat ses suhtes et koos raudvaraga. Seda enam et lauarvuti, võtad kõu näiteks kui kaasa vedada tahad. Või veelparem lihtsalt püsiyhenduse, starman, elion vms. Maksad ju selle eest mida saad seega pole väga hull et ainult vahepeal töötab. Ma isegi imestan et need 4 eegused netid yltse töötavad. Kvaliteet maksab ja jääb maksma. Saasta saab muidugi iga raha eest müüa.
                        Elu on selline lihtsalt mitte ma ei reklaami starmani vms. Palju ma nendega ei kisaks, siis ei anna yltse enam.
                        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Oled üdse Kõud kasutanud ja moblanetiga võrrelnud ? Kiirusevahe, seadme suuruse vahe on 10x moblaneti kasuks ja last but not least hinnavahe on kah tuntavalt mobiilioperaatorite kasuks.
                          Oleks sa kasutaja asukohta kah viitsind vaadata, siis starman ja elion vist ei päde kui inimene otsib internetiühendust üle mobiilvõrgu.

Endal mul 150 megane starmani nett ja ausalt öeldes pingutasin paketi valikul kõvasti üle. Plaanis paar korda väiksema vastu vahetada.

Comment

Minul teadlik valik, õhu kaudu peab kõik levima, lähim kaabliots üle kilomeetri. Väravast läheb valguskaabel läbi, saaks päris suure kiiruse kätte. Mobiilne net kõige odavam ja kiirust lubati ka kuni 1Mb/s, vist tõsteti seda piiri, reaalselt sellest 10-20%, kuna pole siia jõudnud 3G võrk. Ainus probleem on see katkemine.

Comment

Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                              Minul teadlik valik, õhu kaudu peab kõik levima, lähim kaabliots üle kilomeetri. Väravast läheb valguskaabel läbi, saaks päris suure kiiruse kätte. Mobiilne net kõige odavam ja kiirust lubati ka kuni 1Mb/s, vist tõsteti seda piiri, reaalselt sellest 10-20%, kuna pole siia jõudnud 3G võrk. Ainus probleem on see katkemine.
                              Ma vastasin murphy postitusele.
                              A mis te nutate - mina alustasin modemi taga (28.8Kb) + minuti hind, mida ma ei mäleta. .Siis oli esimeme arve 856 eek - tol ajal oli see ikka päris suur raha. nortoni antivirus tuli öö läbi (10 Mb)

Comment

Working...
                              X