Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tele-2 Netipulga error kaotab interneti.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tele-2 Netipulga error kaotab interneti.

Esmalt postitatud resr poolt Vaata postitust
    Eks näeb, mida see arvuti homme teeb ja kas siis ka nii lihtne internetti pääseda veel on.
    Äkki on pesas asi? Ma parandasin kunagi seda usb-pesa, kus see istub, see tuli küljest, nii et klemmid jäid plaadi külge ja pesa kest jäi juhtme otsa.
    Kordan soovitust: Proovi teise, korras arvutiga. Muidu võib jäädagi oletama.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kõud olen proovinud, elisat ka.
      3G EI LEVI, samahea on püsiyhendus ja kohalik wifi purk. Telefoni netil ei ole et levi on väiksem on kiirus väiksem, seal plaks 3G kukub on tavaline GPRS dialup tigu kurvis ja seda tartu linnas. Siin mul maal põõsas avaks foorumi lehte juba mingi 2 aastat.
      Kõul on korralik wifi purk ka akuga lubab kuni 3 megi. Ei pea arvuti kyljes olema, võib kotis ka vedeleda ja töötab.
      Mis kasu on väiksest ja odavast seadmest mis ei tööta. Aga vb mõnele meeldibgi kui ei tööta ja keberniitida selle hinnavahe oma närvikulu ja kaeblemistega kinni, mulle ei meeldinud.
      Kõu on muidugi ainult weebi jaoks, midagi uploadida või FTP sync sealt läbi ei lähe kuna uplink kehva.
      Lisaks kui nyyd rääkida elisa teemadel. Mul omad kogemused. Reklaamivad nad odavat asja aga tegelikult saavad nad ikka ylejäänud raha ka kätte. Neil on omad meetodid ja skeemid selleks.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mul oli 3G modemiga sama häda kunagi et äkitselt tuli miski windoosa error ja ainult restart aitas. Lõpuks tuli välja et ei tohi USB pikenduskaablit kasutada. Max. 0,4 meetrit võib olla juhtme pikkus. Sõltub aga ka arvutist, mõni laseb panna ka pikemat. On olemas aga ka võimendiga USB kaabli pikendused (5m), ei tea kuidas need toimivad.
        Pole ise proovinud. Kui aga tahad suuremat kiirust, vaja osta see kallim 3G modem 14MB/s oli vist, ja maapiirkondades kasutatakse 900Mhz diapasooni 3G data jaoks. Tuleb vaadata et ikka 3G modemil see 900Mhz diapasoon ka on.

Comment

Eks ma üritan millalgil, kui ma kellegi arvutit pääsen näppima. Omal teist pole kahjuks...
          PS: mul on ka kahtlus, et tegemist on arvuti veaga, mitte pulga oma.
          -Artificial_Intelligent-

Comment

Kuna mul on ka Tele 2 netipulk Huawei ruuter, siis sain ka mina Windows XP sama erorri, nii, internet katkeb sellepärast, et sinu ühendus võib olla nõrk mis on arvatavasti -90 - -113DB nii nagu mul. Nüüd täna panin Windows 7 Peale, ja asi paranes. Ei tule seda Errorit, ei katke nii tihti internet ära. Et asi võib olla hoopis Windows Xpes endas.

Comment

Sain uue kõvaketta ja sellist viga enam ei teki, nett veidi vilgub, kuid see on normaalne Velisemõisa metsade vahel.
              -Artificial_Intelligent-

Comment

aga siis on juu hea, siis võib ka minu probleem olla lahendatud, kuna mul on ka kõvakettas pekkis.

Comment

paar head soovitust.
                  saatke see Huawei võssa ja sebige endale ikka õige pulk, mitte penskaritele mõieldu võrr
                  või siis ostke endale USB booster
                  nt: http://www.chinatraderonline.com/USB...-152610906.htm

mull sõbral sama jama selle Huawei-ga ja ainukeseks lahenduseks, ostis vend ikka pulga moodi asja
                  A-Link 3GU see siis sai 3g levi sealt kätte kust teised sellest und võisid näha

Comment

Esmalt postitatud dohc-48v12 poolt Vaata postitust
                    või siis ostke endale USB booster
                    nt: http://www.chinatraderonline.com/USB...-152610906.htm
                    See jubin teeb uudishimulikuks.
                    Kodulehelt ei selgu, milles see "booster" funktsioon seisneb.
                    Võiks kahtlustada, et tegu on vahetükiga, mis USB-seadmele lisatoiteallikast rohkem voolu lubab anda, kui standartne port seda lubab. Või nn. võimendiga kaabli pikkuse suurendamiseks.Aga siis võiks see ka kirjas olla.
                    Või võib selle nt. WiFit tugevdavate tablettidega ühte rivvi panna?

Comment

tean seda et neid kasutatakse pikemates usb kaablites, et pinget hoida stabiilsena 5v juures.
                      on ka joonis olemas sellest boosterist et ise ehitada, olen isegi näind seda aga ei mäleta kust seda joonist näha saab enam.

Comment

Mul Elisa Mint, kõige lahjem ja odavam! Ei nurise surfamisel! 3G olemas, nivoo max. Eks palju oleneb asukohast, st. levist.
                        Ei ole reklaam Elisa`le!

Comment

Working...
                        X