Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vana kast hääletuks.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vana kast hääletuks.

Kuidas saaks p3 450hz hakkama ilma vendikateta.Eemaldada siis vendikas toite plokist(230W max) ning jätta lahtisena peale seda.Ning siis proselt ning kast jääks lahtiseks.Kast jääks täitma ainult elion digi tv eesti kanalite näitamist ilmselt win 98se opiga.Samas kah küsimus crt molu juhtme pikendamise kohta.On seda keegi teinud?Mitu soont?Varjestus?Vähealt 5 meetriseks võib teha?

Vs: Vana kast hääletuks.

Kui just trahvo õlisse arvutit uputama ei hakka siis ilma ventikateta ei saa.

Proovi vente õlitada, või vahetada uute vastu.
    Toiteka ventile võid proovida takistit või potentsiomeetrit vahele joota.

Comment

Kuid kui nii toiteplokk kui kah prose oleks "vabalt hingavad"ilma korpusteta.

Comment

Toiteblokiks mingi 700W serveri toiteblokk lahtiselt. Prosele kordades suurem radikas. Paned k'ima ja monitoorid temperatuuri radikatel ja trafodel. Monitori kaabel on [sna keeruline ja tohib kasutada ainult taolist kaablit.Siis signaalid liiguvad koaksiaal kaablites mille impedantsi ma ei tea, [lej''anud sooned pole olulised kui j'medad on. Kunagi on olnud mul galett l[litiga monitori sisendite kommutaator. Sellel tekkis siis kokku kahekordse pikkusega monitori kaabel.Praegu ameerika klaver, sry.

Comment

Või siis mõni vanast kastist välja roogitud codegen250, selline käis mul mitu kuud seisva vendiga enne kui jaole sain. Ja see oli oi kui tolmu täis, sellest ka vent kinni jäänud. Korpusevente ka ei olnud.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
            Või siis mõni vanast kastist välja roogitud codegen250, selline käis mul mitu kuud seisva vendiga enne kui jaole sain. Ja see oli oi kui tolmu täis, sellest ka vent kinni jäänud. Korpusevente ka ei olnud.
            Seda minagi et peaks ju reaalselt toimima.Asub ju PSU sisuliliselt kahekordses korpuses ja neist esimene toodab talle pidevalt soojust.450 hz p3 kah passiivis tehtud et ei tohiks kah sellega probleeme tekkida.Jäänud veel monitori analoog kaabli pikendamise lahendamine.
            Ah kurjam üks pöörlev asi ju veel ilma milleta ei saa.HDD.Mõtlesin mõne vana 10 giga vana vindi välja otsida kuid need ju teadupärast lärmakad.Peab veel mõtisklema asja...

Comment

Kas see on Slot1 protsessor? Neid tehti kuni 650 MHz-ni ilma prose vendita (Compaq näiteks), piisas korpuse või toite vendist. Avatud kast ei ole hea mõte, siis õhk ei liigu. Pane kast serviti ja tee nii et ülal ja all servas oleks suured augud ja prose radika ribid oleks vertikaalselt ja kast ka mingitel kõrgematel jalgadel. Kui kärssab, siis paari nädalaga, kui mitte, siis elab igavesti, ega sellise masina puhul midagi kaotada ei ole, võtad järgmise ja proovid uuesti...
              Molu kaabli pikkuse võimalus sõltub resolutsioonist ja kaabli kvaliteedist. 640x480 +kvaliteetne kaabel võimaldab kuni 10-15 m, selliseid pikendusi on ka müüdud. 1024x768 üle 3-4 m ära unista, peale selle sõltub varjude ja muude häirete teke ka videokaardi kvaliteedist sel juhul.
              viimati muutis kasutaja mikumaku; 17 March 2011, 22:15. Põhjus: lisa

Comment

Kõvakettaks paned CF kaardi koos ide adapteriga.

Comment

Slot1 ikka ja juhuslikult kah compaq kastis .Maha põlemine pole jah suur kaotus kui just tervet korterit kaasa ei võta .Kuid vendikaid siiski ei tahaks üldse.
                  On keegi analoog molu kaablit "venemoodi"pikendanud?
                  viimati muutis kasutaja sill; 17 March 2011, 22:19. Põhjus: lisa

Comment

Sel juhul töötab nagu loom. Kui ta on see lapiti deskpro, kus prose ka lapiti plaadi peal, siis võtad eest korpuse plastiku ära ja tagant kõik plekiliistakud ja paned ta ninali klotside peale ja ongi olemas. Garantiid ma muidugi ei anna

Comment

Suvalise 20 meetrise oomika kaabliga mängib 1280x720 täitsa ok.

Comment

Saab nii lapiti kui kah pikuti kasutada.Ilmselt jah kõik siini plekid tagant ära,korpus pealt ära,plastik esi paneel eest minema koos cd plekkidega ja lihtsalt esipaneeliosa alla poole keerata.Soe õhk tõuseb ülesse ..

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
                          Suvalise 20 meetrise oomika kaabliga mängib 1280x720 täitsa ok.
                          mitme haruline kaabel on?Ehk mitu juhet selles kaablis olema peab?

Comment

Kas kavatsed ise pistikuid otsa jootma hakata? Päris tüütu ja tüsilik on seda ise ja kvaliteetselt teha. Kaablis on muidu minimaalselt vaja 3 koaksiaali ja 3 tavalist soont.

Comment

Esmalt postitatud sill poolt Vaata postitust
                              mitme haruline kaabel on?Ehk mitu juhet selles kaablis olema peab?
                              Valmis kaablit pidasin silmas, muidu selline jämedapoolne mitte 5mm soolikas.

Comment

Working...
                              X