mure siis selline, et ei lae. nt hakkan minema mingile lehele või kuhugi klikkima, siis ei hakka lehte laadima, peab mitu korda refreshima või enterit vajutama, siis vahel laeb 2-3 sekundit ja laadimine seiskub jälle nagu vajutaks stop peale. keegi teab mis viga on???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mure mozilla firefox 3 beta3- ga
Collapse
X
-
Vs: mure mozilla firefox 3 beta3- ga
Aga proovi näiteks Opera International versiooniga 12MB, olemas täielikult eesti keeles. Hetkel sellest viimane versioon ja probleeme lehtede lahtisaamisel pole, välja arvatud mõned riigi leheküljed, mis tunnistavad ainult FF -i ja IE-d. Kasutan ka Elisa minti.
Comment
-
Esmalt postitatud margys poolt Vaata postitust.. teisi browsereid pole proovinud.
Comment
-
Ei tule kohe kõik nüansid meelde, aga ühe võimalusena pakuks välja võrgu probleemi, kui tegu Elisa mindiga ja istud madalama kiirusega võrgus. Just siis esineb midagi sarnast asja, kui päevasel ajal võrk mõnikord suhteliselt koomas on. Kui võimalus, proovi mõnes teises võrgus. Probleem ise selline, et kui hakkad lehte avama ja mingit muud pidevat allalaadimist ei toimu, siis natuke laeb alla, siis allalaadimine katkeb. Kasutan info liikumise jälgimiseks DU Meterit, seal protsess ilusti näha. Vahel tuleb ka paar korda klõpsata, et lehekülje lahti saab. Väiksema võrgu koormuse korral pole seda täheldanud ja siis ka miskipärast koomas võrgu korral pole seda nii täheldanud, kui midagi pidevalt alla laadida, näiteks torrenteid.
Comment
-
Neti kontrolliks saad proge siit:
Salvestab pingi parameetrid logifaili.
Kui on võrgu probleemid, näeb need sealt ära.
OT: Minu aastatetagused kogemused Elisa mobiilse netiga on nii masendavad, et igasugune mõte nimetatud firmast tekitab ärrituse.Asjale lisab vürtsi asjaolu, et ema telefon senini nende võrgus, ja probleemidel ei paista lõppu tulevat.
Küll ei saa arveid valmis, küll ei saa pangale otsekorralduse nõudeid tehtud, küll lisatakse arvele olematuid teenuseid.
Asjade õigeksajamine on paraku minu õlul.
Õigupoolest on minu soovitus sellest võrgust eemale hoida, seda eriti maakohtades.
Comment
-
Aga vaata, mida see pulga programm näitab, kui võrku ei saa, kas GPRS või EDGE ja kui mitu kriipsu levi on. Mul oli GPRS-iga kohe probleeme isegi siia foorumisse saamisega, kui kohalik mast ei töötanud ja kaugemalt ainult GPRS-i võttis. Võib olla pulk jubib, hea kui saaks mõne teise pulgaga proovida, enne kui arvutit lammutama hakata.Ja vaata, et pulga seadetes oleks võrk määratud 3G Preferred. Ei hakanud proovima, kuidas siis käitub, kui on GPRS Only või GPRS Preferred. Levist veel nii palju, et mul on pulk pikendus otsas ja otsitud sellinekoht/asend, et levi näitab viis kriipsu ehk maksimumi.
Comment
Comment