Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Probleemid arvutiga
Collapse
X
-
Vs: Probleemid arvutiga .
Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
Seda ma olen isegi kohanud, et arvuti käivitamine niimoodi löögi alla satub, aga sellist asja, et lihtsalt nö süsteemi oma käpa all hoiab, reinstallimistest hoolimata, polnud varem trehvanud ja tegelikult pean tunnistama, et kusagil kuklas on ikka kerge skeptilisus selle suhtes. Aga ega vaielda ka ei saa Kui arvuti nüüd töötab, ju siis oli seal ikka miskit....
Comment
-
Siia teemasse võiks veel lisada, et lisaks kõigele muule võib ükskõik mis suurem ühenduskoht arvutis (kaasa arvatud netijuhe) muuta arvuti sombiks.
Erilise näitena võib tuua juhuse, kus oli lahti võetud näiliselt süütu vana CD romi MOLEX toite juhe ja samas oli IDE kaabel küljes; kus arvuti käivitamisel tuli tavaline reklaamaken, loomulik üks piiksatus ja sinna ta jäigi; kus samas peale ca 2-3 minutit tuli ekraanile miskipärast sootuks Nvidia videokaardi kiri, kus kobises miskist video Biosi kohta ja ühenduse ...
Ehk siis halvatusi ja hangumisi ja kokku jooksmisi võib kõigele muule teha ka vilets ühendus või ühenduse puudumine mõnel arvutiklemmil (populaarsemad "top" on Sata juhtmed ja polpullrseim minu andmetel on firmadest LIAN).Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Paistab, et selest arvutist enam asja ei saa. Jamab ikka edasi. Ei aidanud kõvaketta vahetus. Uut helikaarti ka ei tunnista. ( täpselt ei teagi kas arvuti viga ). Heli ka hakkas arvutil venima kärisedes. Probleem aina süveneb.
Mõtlesin selle arvuti rahule jätta ja hakata veidi uuemat arvutit kokku panema. Alustan emaplaadi ostmisega.
Nüüd on targemate nõu vaja. Ise olen pikkaaega eemal olnud sellest maailmast ja ei tea mida osta.
Arvutikeskuses jäi silma niisugune emaplaat http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3766#sp Nüüd ma ei tea kas see on 95 € eest hea ost ?
Kõik soovitused on teretulnud. Võibollast Gigabyte ei olegi nii hea firma kui ma seda arvan olevat.
Üks varjant veel http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTE...-B3-MSI-112497viimati muutis kasutaja plaaster; 21 m 2011, 18:36.
Comment
-
Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust...Nüüd ma ei tea kas see on 95 € eest hea ost ?
Kõik soovitused on teretulnud. Võibollast Gigabyte ei olegi nii hea firma kui ma seda arvan olevat.
Üks varjant veel http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTE...-B3-MSI-112497
Mul on hetkel üks üsna sarnane MSi arvuti kodus, vedeleb ja ei teagi mis peaks tegema. Sama baas ja samad "chipset" seal peal ja.. üsna sarnane asi. Niipalju veel, et Radeon videokaart on ka takkatipuks siinil, ka MSI oma.
Olen installinud juba 4 korda uut ja erinevat softi; kõiksugu peadpööritavat diagnostikat teinud; kõik on tehniliselt nagu korras, viga pole, aga ... (Ma juba ei tea, kas on asi ehk minus sootuks). Arvuti on aeglane, softid venivad nagu "tatt", jõudlust pole, pidevalt on mingid tõrked ja hädad (installil kui ka softi rakendustes), draiverid, tugi ja tööreziim on "tule taevas appi", MSI tugi oma sellisele tootele tundub minule kliendi selge mõnitamisena. Ei kõlba talle WinXP, ega vista, ega Win7, ega LinuxMint. (AMD64 samaväärve liigub sellise isendiga võrreldes "nagu välk").
Oleks mul voli, ma arstiks teise ära, suurema korraliku haamriga, aga rumala peaga sai lubatud sugulasele et teen korda ja nüüd ongi jõude seis...Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Tahad ausat vastust või?
Mul on hetkel üks üsna sarnane MSi arvuti kodus, vedeleb ja ei teagi mis peaks tegema. Sama baas ja samad "chipset" seal peal ja.. üsna sarnane asi. Niipalju veel, et Radeon videokaart on ka takkatipuks siinil, ka MSI oma.
Olen installinud juba 4 korda uut ja erinevat softi; kõiksugu peadpööritavat diagnostikat teinud; kõik on tehniliselt nagu korras, viga pole, aga ... (Ma juba ei tea, kas on asi ehk minus sootuks). Arvuti on aeglane, softid venivad nagu "tatt", jõudlust pole, pidevalt on mingid tõrked ja hädad (installil kui ka softi rakendustes), draiverid, tugi ja tööreziim on "tule taevas appi", MSI tugi oma sellisele tootele tundub minule kliendi selge mõnitamisena. Ei kõlba talle WinXP, ega vista, ega Win7, ega LinuxMint. (AMD64 samaväärve liigub sellise isendiga võrreldes "nagu välk").
Oleks mul voli, ma arstiks teise ära, suurema korraliku haamriga, aga rumala peaga sai lubatud sugulasele et teen korda ja nüüd ongi jõude seis...
Nüüd mul arvuti ei tunnista kõvaketast vahepeal ja kui tunnistab jääb seisma kus peaks windowsi laadima hakkama.
Comment
-
Vs: Probleemid arvutiga
ei ole sellist probleemi seal.
_____
Ei pea igas postituses vastama täistsitaadiga, nii on väikse ekraani kasutajatel (ja tegelikult siiski kõigil) juba korra loetud teksti vaja eest ära kerida.viimati muutis kasutaja Scott; 19 m 2018, 03:10. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täielikult tsiteerima
Comment
Comment