Tahtsin allalaadida, aga 83% peal jäi seisma (väga kaua ootasin, ei midagi) ning ma katkestasin.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kas keegi on proovinud Firefox 4?
Collapse
X
-
Vs: Kas keegi on proovinud Firefox 4?
Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitustEi, kui ca 10 min istus 83% peal, lõpetasin.
Comment
-
Uus tulirebane siis installitud, nüüd toimus kõik kiiresti. Ise FF4 tundub kiirem ja nats tahab harjumist, aga muidu OK.
No nüüd on nats proovitud. Kiire see uus tulirebane!
Isegi HP OmniBook 900 läks FF4 kiiremaks.viimati muutis kasutaja alfons; 27 March 2011, 14:46.
Comment
-
Sai ka proovitud. Kiirem küll ei olnud, pigem sama või isegi pisut aeglasem. Mingil põhjusel hakkas tõkkama kohati. Mingil põhjusel ei lasnud ka erinevaid faile avada/alla laadida. Näit. suvalise pdf manuse peale klikates postkastis ei juhtunud mitte midagi.
Lasin tulirebase puurist välja ja paigaldasin vanema versiooni tagasi. Ei sobinud mulle ka paigutus(home nupp aadressriba paremas nurgas, bookmarkid kuskil üleval ääres jne...).Paber ja pliiats on parem kui geeniuse mälu.
Comment
-
Jah, hakkab sinna vana Opera stiili moodi kiskuma.
Seda, et kärbitud versioon alati hea on, ei saa küll vist öelda.
(Aga Fox ongi perekonniti selline; parim on kui klikkad ISO või torrentlingi faili allalaadimisele ja va Fox-ik hakkab seda ekraanile avama. Ja nali on selles, et mitte linki ei laeta, vaid lingi taga olevat ISO-t)
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
kui automaatselt adblocki ära ei uuenda, siis saad seda manuaalselt teha. Kahel arvutil, millel ff3 sai 4 vastu vahetatud, siis ühel läks automaatselt asi paika, teisel panin search for updates ja tegi asja ära.
minuarust google chrome koopianatuke harjumatu, aga toimib minumeelest paremini ja stabiilsemini kui kroom. Mulle see kroom oli kohe eriti mitte vastuvõetav.
Comment
Comment