Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi on proovinud Firefox 4?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kas keegi on proovinud Firefox 4?

Lasin maale vanale lauaarvutile ff4 peale, siis hakkas see vana kast ikka märgatavalt kiiremini liikuma interneti avarustes. Oma läpakas on silmajärgi sama kiire, kui enne. Mulle uus stiil meeldib. Kõik asjad, mida igapäevaselt vaja, on olemas, samas on ära kadunud ülevalt see "programmiriba" või kuidas iganes seda ei nimetata, ning selle asemel on tab'id, mis jätab rohkem ruumi interneti vaatamiseks.
    Ainuke asi, mis häirib, on see, et vanas versioonis tulid bookmarkid nähtavale vaid 1 hiireklikiga, siis nüüd peab selleks tegema 2.
    Siiani ei ole probleeme tekkinud, kõik lingid töötavad nii, nagu peavad ja midagi ei haki ka.

Kellel siin oli probleeme, et nupud on "valedes" kohtades, siis nende asukohta saab muuta. Parem hiireklik kuskil üleval, valid customize ja saad ise lohistada ikoone, kuhu tahad.

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
      Aga miks te ei paiguta neid nuppe omale sobivasse kohta?
      Seal üleval menüüribal, tühjal kohal, teed paremklõpsu ja valid "kohanda" (customize).
      Siis võtad hiirega nupust kinni ja lohistad sobivasse kohta.

Jälle targem. Tänud.
      www.automobilia.ee

Comment

Esmalt postitatud kapsas poolt Vaata postitust
        Ainuke asi, mis häirib, on see, et vanas versioonis tulid bookmarkid nähtavale vaid 1 hiireklikiga, siis nüüd peab selleks tegema 2.
        Huvitav, aga mul piisab ühest klikist.
        www.automobilia.ee

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
          Huvitav, aga mul piisab ühest klikist.
          My bad. Mul selline kujundus pandud, et ei old seda väikest noolekest näha sõna "Bookmarks" ees. Praegu hakkasin tähelepanelikumalt vaatama ja tõesti on nii, et saab ka ühe klikiga.

Suured tänud=)

Comment

sain alguses betat koos ff 3,6 käiatud, ja ff4 beta oli kiirem, sai ka seda ff4 koos ff3,6-ga lastud ning vahe oli veel paremini tuntav, aga jah kui oled alles ff4.0 peale lasknud siis on vaja küpsiseid ka ilusti ketale lasta, ja sellest siis ka algul tundub et on aeglane. aga tegelt ta on nii 3-4 korda kiirem küll, võtis isegi natukene vähem mälu, või siis samapalju.

Comment

Working...
            X